Thuis

Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

Onthaal aan de Kingrail-website. Wij zijn blij u langs ophield en vertrouwt op u een gelukkige reis zult hebben.

 

Kingrail is een internationaal bedrijf aanbiedt gediversifieerde waaier van high-tech producten en de diensten en globaal werkt.

De kernzaken worden geïdentificeerd met drie afdelingen:

High-end spoorwegcomponenten – wielen, assen en wheelsets voor hoge snelheidstoepassingen, locomotieven, passagierstreinen, trams en ondergrondse treinen., de auto's van de spoorweg, licht spoor, straatauto, ballastvoertuigen, enz.

De materialen van het spoorwegspoor: Bandplaten, lasplaten, klemmen, schroefaren, staalsporen, enz.

Smedend en gietend aan tekeningen, voor diverse toepassingen zoals machtsgeneratie, olie en gas, zeeplatforms, cement werkt, bedrijven, ijzer en staalproductie-installaties of scheepsbouw.

 

Of u componenten of geïntegreerde systemen, globale het volgen technologie of prestatiesanalytics nodig hebt, staat Kingrail altijd hier tot de dienst voor u!

 

Sinds 2002, zijn wij geëngageerd aan het hebben van de hoogste normen van de wereld in de reeksen van het spoorwegwiel geweest. Maar wij bepalen niet de normen; onze klanten.

De harde en slim-werkt werknemers van Kingrail worden toegewijd aan eerst het zetten van klanten. Meer dan 200.000 vierkanten van productieruimte. Wij worden bewapend met modern materiaal, progressieve productiemethodes, en het vertrouwen dat met jaren van ervaring komt. Wij kunnen om het even welke baan overnemen. Geen kwestie wat het is.

Met wortels diep ingebed in de spoorwegindustrie, zijn wij om een leverancier van wereldklasse van klantentevredenheid gegroeid te zijn. Van uw eerste contact met ons aan de levering van het product, streven wij ernaar om het voor u gemakkelijk te maken. Het Kingrailpersoneel is gelukkig en trots hier werkend omdat zij houden van en gelukkig voor de baan, zorg en gelukkig voor al baan die zij hebben gedaan.

Zo voel vrij om ons aan de test – met iets te zetten gemakkelijk, of beter nog, met onmogelijk iets. Wij zijn bereid om u te tonen wat wij kunnen doen.

 

De Technologieco. van Maanshankingrail, Ltd is verheugd geweest om als één van de belangrijke fabrikant, stockist en de voorraden van Railcar reserveonderdelen en de Materialen van het Spoorwegspoor, de spoorweguitrusting, smeedstuk en afgietsel de metaalproducten te introduceren!

 

Uitgerust met smeedstuklijnen: 3T elektrohydraulische Hamer, Hete de Matrijzenpers van 2500T, Hete de Matrijzenpers van 1600T, pers van de de plaatwrijving van 400T de Dubbele, pers van de de plaatwrijving van 300T de Dubbele die, Kingrail ook met volledig het machinaal bewerken wordt uitgerust en inspectiemateriaal, Leiding die materiaal machinaal bewerken: CNC de Draaibanken, het Schilderen lijn, Ononderbroken Thermische behandelingslijn, typen goed Oven, Snijmachine, Robots, Hoofd het testen materiaal; OES-Metalenanalysator, CMM, Universele hydrankic het testen machine.

 

Investeer over 8% van het verkoopvolume om de R&D-uitgaven te zijn, introduceert Kingrail de belangrijke die technologie van de wereld met internationaal high-tech talent wordt gecombineerd om de stabiele ontwikkeling van het bedrijf te verzekeren, en handhaaft concurrentievoordeel op lange termijn.

 

 

 

 

Kingrail heeft producten meer dan 50 landen zoals de V.S., Canda, het UK, Zuid-Afrika, Kenia, India uitgevoerd, worden de kwaliteit en de dienst van enz. Competitve gesproken hoogst door klanten wereldwijd!

 

Is de Kingrail gemaakte strikte regels op alle producten, klantenservice de waarde van de klantenkern!

 

 

Onze visie: Om beste leverancier met wereld-leidende Capaciteiten te zijn!

                   100% klantensatisfication!

 

Wij zijn niet nu het beste, maar wij streven beter en beter te zijn ernaar!

 

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Kingrail

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 1,000,000-6,000,000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. Certificaten