Thuis ProductenDe Wielen van het staalspoor

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E

Certificaat
China Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E
Wear Resistant Steel Rail Wheels Powder Coating Surface 42CrMo 60E Material
Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E

Grote Afbeelding :  Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: kingrail
Certificering: ISO
Modelnummer: 200mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard de uitvoerpakket, of vanaf klantenverzoek
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1 miljoen PCs/jaar

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E

beschrijving
diameter: 01450mm Productie: Het gieten en het smeden vanaf klantenverzoek
Materiaal: 4140, 42CrMo, 60E, enz. Inspectie: 100% inspectie, UT, MT, grootte, mechanisch bezit
Vooruitgang: Smeedstuk-machinaal be*werken-inspectie-hitte behandeling-machinaal be*werken-inspectie Hardheid: 150-560HB
Toepassing:: Spoorweg, spoorkar of scheepswerf, Spoorwegvoertuigen, railcar Max. capaciteit: Tot 500ton
De uitvoergebied: Duitsland, Frans, het UK, de V.S., Zuid-Korea, Zuid-Afrika, enz. Grootte: vanaf klantentekening
Hoog licht:

De Wielen 42CrMo van het staalspoor

,

60E de schilderende Wielen van het Staalspoor

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E

 

De hubvoordelen van de spoorwegtrein:


De hubs van de spoorwegtrein worden wijd gebruikt op papierfabricage, de militaire industrie, ruimtevaart, metallurgische machines en andere gebieden. Zij kunnen in de automobielindustrie, de zeeplatforms, de delen, en de medische apparatuur worden gebruikt die verwerken. Van de de spoorwegtrein van Carrian de smeedstukken van de het wielhub hebben geavanceerde technologie, hoogte die nauwkeurigheid en hoge kostenprestaties machinaal bewerken. Van de de spoorwegtrein van Carrian wordt de gesmede het wielhub ontworpen en die volgens de tekeningen en de steekproeven door klanten of volgens functionele vereisten, van uitstekende materiële en hoge smeedstukkwaliteit worden. voorzien verwerkt

De het wielhub van de spoorwegtrein kan grote effectkracht, lage grondstoffenconsumptie, hoge productiviteit en hoogte weerstaan - kwaliteit. Het kan en volgens uw vereisten, met voldoende grondstoffen en vervangstukken worden aangepast, hoge verwerkingsprecisie en snelle levering worden verwerkt. De smeedstukken van de het wielhub van de spoorwegtrein worden wijd gebruikt in papierfabricage, de militaire industrie, ruimtevaart, metallurgische machines en andere industrieën. De het wielhub van de spoorwegtrein heeft uitstekend vakmanschap, uitstekend materiaal, duurzaamheid en strikte kwaliteitscontrole. Welkom om te onderzoeken.

 

De hubeigenschappen van de spoorwegtrein:
De smeedstukken hebben goede vorm en dimensionale stabiliteit en goede uitvoerige mechanische eigenschappen

Het smeedstukproces moet hoofdzakelijk de van de het wielhub van de spoorwegtrein verwarmen het metaalspatie, zette het tussen de hogere en lagere naaldaambeelden van het smeedstukmateriaal, en past effectkracht of druk toe om plastic misvorming te veroorzaken.

Volgens de verschillende bewegende methodes van de lege, verschillende smeedstukmethodes zoals vrij smeedstuk, kunnen het verstoren, de uitdrijving, het matrijzensmeedstuk, het gesloten matrijzensmeedstuk en het gesloten verstoren worden gebruikt. Hoge smeedstukproductiviteit, de spaties van het besparingsmetaal.

De gedetailleerde specificatie van Slijtvast Staalspoor rijdt de Oppervlakte42crmo 60E Materiaal van de Poederdeklaag

Specificatie Aangepast, vereiste klant, de tekeningen van de klant
Materiaal gietijzer, Grijs ijzer, kneedbaar ijzer, koolstofstaal, laag legeringsstaal, hulpmiddelstaal, staal, roestvrij staal, messing, koper, aluminiumlegering, zink enz.
Proces Het zandafgietsel, Met een laag bedekt zandafgietsel, Shell-vormafgietsel, verloor zich schuimafgietsel, V-proces, Centrifugaalafgietsel, Ceramisch Afgietsel, het machinaal bewerken, vrij smeedstuk, matrijzensmeedstuk, druk het vormen, broodjessmeedstuk, precisiesmeedstuk, enz.
afgietsel zandafgietsel, precisieafgietsel, investeringsafgietsel, verloren wasafgietsel, matrijzenafgietsel, ernstafgietsel
machine draaibank, CNC, boringsmachine, malenmachine, boring machine, plantend machine, machinaal bewerkend centrum enz.
Toepassing Automobiele, landbouwmachines, meubilair, bouw, huistoestellen, elektronika.
oppervlaktebehandeling poederdeklaag, het schilderen, het bespuiten, elektrische galvanisatie, deklaag, zinkfosfide, impregnatie, het schilderen, van de nevelverf, zwarte en blauwe oxydedeklaag,
Inspectiemateriaal Profielprojector, Rockwell-hardheidsmeetapparaat, Vickers-de ruwheidsmeetapparaat van het hardheidsmeetapparaat, luchtpand, concentriciteitsmeetapparaat, universial microscoop, CMM, digitale beugel en enz.
Productiegebruik Autodelen, treindelen, mijntoebehoren, delen van techniekmachines, kleppen, pijpmontage, bouwmachines en meubilairtoebehoren, landbouwmachinesdelen
Opmerking (1) om het even welke RFQ, gelieve te voelen vrij om uw tekeningen (CAD/PDF) voor uw citaat te verzenden.
(2) alle delen zijn niet in slechts aangepaste voorraad!

 

Front View van Slijtvast Staalspoor rijdt de Oppervlakte42crmo 60E Materiaal van de Poederdeklaag:

Bijna hebben alle treinwielen een gebogen projectie, een flens, aan één kant om de wielen te houden, en vandaar de trein, die op de sporen lopen wanneer de grenzen of de tests van groepering worden bereikt.

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E 0

 

 

Het Zijaanzicht van de Slijtvaste Wielen van het Staalspoor poedert het Materiaal van de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E:

De lopende oppervlakte van de meesten is concaaf, dienend als primaire middelen om die de motie van de trein op het spoor wordt gericht te houden terwijl in anderen het vlak is dusdanig dat de flenzen essentieel zijn om de trein op het spoor te houden.

 

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E 1

 

Wij hebben een brede waaier van smeedstuktoepassingen, die in de automobielindustrie, de zeeplatforms, de delen, de medische apparatuur, enz. die, zoals kan worden gebruikt verwerken: Militaire smeedstukken, zoals kanonvaten, deuren, kulassteunen en slepenringen, enz. Smeedstukmachines en materiaal, zoals hamerhoofd, hamerstaaf, hydraulische perskolom, cilinderblok, de steun van de aspers en cilinderblok, enz. De modulaire smeedstukken smeden hoofdzakelijk matrijzen voor de hete hamers van het matrijzensmeedstuk. Smeedstukken voor hydro-generators, zoals hoofdschacht en middenschacht, enz.

 

Wat zijn de energy-saving maatregelen voor thermische behandeling in smeedstukinstallaties? De belangrijkste energy-saving maatregelen voor thermische behandeling in smeedstukinstallaties moeten thermische behandelingsprocédé, het potentieel van de kraanthermische behandeling verbeteren, redelijk productiecyclus verkorten, verminderen energieverbruik, enz. om energie te besparen, goedkeuren geavanceerd thermische behandelingsmateriaal met laag energieverbruik, ononderbroken Productie, formuleren een redelijk thermische behandelingsprocédé, doen een goed werk in materiaalonderhoud, enz. Onder vele energy-saving middelen, is de procesoptimalisering één van het doeltreffende middel om energy-saving en efficiency-verbetert te bereiken zonder heel wat geld te investeren.

 

Energie - besparing en efficiency de verhoging is een belangrijk stuk van de optimalisering van het thermische behandelingsprocédé van de smeedstukinstallatie, en het is ook één van het doeltreffende middel van energie - besparing en consumptievermindering van de smeedstukinstallatie. De productiecyclus, vermindert energieverbruik om economische voordelen te bereiken.

 

De thermische behandeling in een smeedstukfabriek moet het smeedstuk verwarmen aan een bepaalde temperatuur, het houden voor een periode, en dan verschillende het koelen tarieven goedkeuren om verschillende microstructuren te verkrijgen. De thermische behandeling verandert slechts de interne structuur van het smeedstuk, niet de vorm van het smeedstuk. De methode van thermische behandeling om energie en stijging efficiency te bewaren is de productiecyclus te verkorten en energie te besparen en consumptie te verminderen door parameters te veranderen zoals het verwarmen van temperatuur, holdingstijd, en het koelen methode op het gebouw van het verzekeren van interne prestaties. Smedend als traditionele industrie, het smeden is de smeedstukinstallatie een belangrijke die energieverbruiker, hoofdzakelijk in de consumptie van stroom wordt weerspiegeld. Op het gebied van smeedstukproduct productie, elektrische energie - de besparing is een intuïtieve energy-saving richting. Energie - de besparing kan door verschillende maatregelen worden bereikt, zoals de goedkeuring van geavanceerd thermische behandelingsmateriaal met laag energieverbruik, ononderbroken productie die, die redelijke thermische behandelingsprocédés formuleren, en materiaal goed handhaven. Onder vele energy-saving middelen, is de procesoptimalisering één van het doeltreffende middel om energy-saving en efficiency-verbetert te bereiken zonder heel wat geld te investeren.

 

Met de brede toepassing van smeedstukken, zijn de thermische behandeling, het doven en het aanmaken en het carbureren en het doven twee algemeen gebruikte thermische behandelingsmethodes. De thermische behandeling is een zeer belangrijk proces om de sterkte en de hardheid van diverse smeedstukken te verbeteren. Een hoop van energie wordt vereist in productie om de oppervlakte en de interne structuur van smeedstukken te verbeteren om de vereiste prestaties te verkrijgen. wegens vele redenen, is de algemene productieefficiency van thermische behandeling in binnenlandse smeedstukinstallaties vrij laag, en de duurzame ontwikkeling moet voor gezonde ontwikkeling worden nagestreefd. In thermische behandeling die van smeedstukinstallaties, energieverbruik verminderen en energie realiseren - de besparing en de efficiency zijn de enige manier.

Wat zijn de energy-saving maatregelen voor thermische behandeling in smeedstukinstallaties? Met de brede toepassing van smeedstukken, zijn de thermische behandeling, het doven en het aanmaken en het carbureren en het doven twee algemeen gebruikte thermische behandelingsmethodes. De thermische behandeling is een zeer belangrijk proces om de sterkte en de hardheid van diverse smeedstukken te verbeteren. Het vereenvoudigen van het thermische efficiency en de hitteverlies tijdens het thermische behandelingsprocédé is een doeltreffende maatregel om het energieverbruik van smeedstukinstallaties te verminderen.

 

Pakket van Aangepaste OEM Hoge Slijtvaste van het het Staalafgietsel van het Koolstofstaalspoor de Tractor/de Trein/het Spoor/de Spoorwegwielen: De wielen worden ingepakt door ijzerpallets met ringen.

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E 2

Het wiel van het spoorstaal

 • 1. Materiaal: uit gegoten staal of gietijzer;

  Koolstofstaal: C45, C50, C55, C60, 4330, C35, 65MN

  Legeringsstaal: 4140, 42CrMo, 40CrNiMo, 4340,34CrNiMo6

 • 2. Vorm: twee wielen, één as, vier lagers, en andere delen;
 • 3. Ladingscapaciteit: 1-300 ton, kan worden aangepast.
 • 4. Het type van de wielen: enig flenswiel, dubbel flenswiel, holle wielreeksen en stevige wielreeksen;
 • 5. De diameter van de wielen: 300mm, 350mm, 400mm, 450mm; 500mm; 900mm, enz.
 • 6) Thermische behandeling: het normaliseren, Q&T, Oppervlakte en rand het doven met diepte: 520mm
  7) Het meten & het testen materiaal: Het ontwerpen profiel, ruwheidsmeetapparaat, hardheidsmeetapparaat, concentriciteitsmeetapparaat ect, UT, MT
  8) Grootte: De aangepaste ontwerpen zijn beschikbaar.
  9) Inspectie: Binnenshuis en de derde partij.

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E 3

De aangepaste OEM Hoge Slijtvaste die van het het Staalafgietsel van het Koolstofstaalspoor de Tractor/de Trein/het Spoor/de Spoorwegwielen hoofdzakelijk voor RRV, weg-Spoor voertuigen worden gebruikt voor dubbel gebruik verwijzen naar speciale voertuigen die op spoorwegsporen evenals op algemene wegen en zelfs op het gebied kunnen lopen. ook geroepen RRV. Het werd hoofdzakelijk gebruikt in de militairen in de vroege dagen. Hyundai neemt hoofdzakelijk noodsituatietaken zoals onderhoud en redding van spoorlijnen en volgens de lijnen op zich. Weg-spoor de voertuigen worden voor dubbel gebruik vereist tussen wegen en spoorwegen kunnen schakelen snel en gemakkelijk. Het wordt gewoonlijk gerealiseerd door het hydraulische steeg-veranderend zwenkende apparaat op de chassis en het het wielapparaat van de spoorweg reizende gids dat kunnen op elk ogenblik worden opgeheven en worden verminderd. Met het apparaat van het gidswiel, kunnen de algemene rubberbandwielen rechtstreeks langs het spoor drijven. Omdat dit soort voertuig een bepaald tractie en een laadvermogen vereist, kan het een unieke rol spelen in het geval dat de spoorlijn wegens een ramp wordt onderbroken of geblokkeerd. Specifieke omvatten de weg-spoor voertuigen: elektrische die catenary van de tractiesectie reparatievoertuigen, graafwerktuigen voor de reparaties van de bergspoorweg worden gebruikt, noodsituatietractoren, generatorvoertuigen, brandvrachtwagens, snelle brugvoertuigen, enz.

 

Sterkte van Aangepaste OEM Hoge Slijtvaste van het het Staalafgietsel van het Koolstofstaalspoor de Tractor/de Trein/het Spoor/de Spoorwegwielen:

1. Smeedstukproductie, langere levensduur, voor kleinere hoeveelheid, vrij smeedstuk, voor grote hoeveelheid, precisiesmeedstuk met vorm

2. Diameter: 01450mm, 6“, 8“, 10“, 12“, 14“, 16“, 20“, 24“, 28“, 30“, 34“, 36“, 40“, 42“, enz.

3.100% inspectie vóór levering

 

Gebruik van Aangepaste OEM Hoge Slijtvaste van het het Staalafgietsel van het Koolstofstaalspoor de Tractor/de Trein/het Spoor/de Spoorwegwielen:

Trein, railcars, licht spoor, straatauto, metro, goederenwagon, spoorwagon voor mijnbouw, spoorvrachtwagens, de auto's van het ballastspoor, hy-Spoor hirail auto's, enz.

 

Het de Wielenproces van de Productiespoorweg

1. Wielenstaal die 2 smelten. Ronde Staaf die Snijdend 3 zagen. Het verwarmen van 4. Fosfor 5. Het stempelen Vormt 6. Rolling van 7. Het buigen van Stempel 8. Hete Stempelende 9. Lasermeting 10. Dalingsstapel 11. Ruwe bewerking 12.Hardening 13.Tempering 14. Het bemonsteren van 15. Het voorbewerken van 16. Het beëindigen van 16. Koude Druk 17. Statisch Evenwicht 18. Koude Druk 19. Hardheid die 20 testen. Ultrasone Testende 21. Magnetisch Deeltje die 22 testen. Geschoten Uithamerend 23. Het schilderen Verpakking

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E 4

Hoofd het Testen en Inspectieapparaat

Nr. Apparaat Type Qty Status Nota
1 Beëindigen die machine doven Dzj-I 1 het werken Het testen
2 Elektrische weerstandsoven Sx2-8-12 2 het werken Het testen
3 Omgekeerde metallurgische microscoop 4XCE 1 het werken Inspectie
4 Oven de op hoge temperatuur van de doosweerstand Sx2-4-13 1 het werken Het testen
5 Het automatische hard-meetapparaat van digitale vertoningsrockwell 200HOURS-180 1 het werken Inspectie
6 Elektronisch Brinell-hardheidsmeetapparaat Thb-3000 1 het werken Inspectie
7 U-150B Rockwell-hardheidsmeetapparaat U-150B 1 het werken Inspectie
8 Snelle multi-element analysator Js-DN328 1 het werken Inspectie
9 Elektrische boogoven Jsdl-8 1 het werken Het testen
10 Snelle multi-element analysator (C & S) Js-DN328 1 het werken Inspectie
11 Infrarode thermometer AR872 2 het werken Inspectie
12 Draagbare chemische samenstellingsanalysator AR872 2 het werken Inspectie
13 De monstertrekker van het testspecimen Kw30-6 1 het werken Inspectie

 •  

Ons Materiaal:

Het totale productiegebied van Kingrail-Delen is 55, 000 vierkante meters, met inbegrip van 40, 000 vierkante meterfabriek en 10, 000 vierkante meterpakhuis. De dekking van de productiemolen meer dan 100, 000 vierkante die meters met staal het rollen worden uitgerust en gietende lijnen, lijnen van de spoor de elastische klem, de lijnen van de vissenplaat, aar & Boutlijnen, het verwarmen behandelingslijn en oppervlakteanticorrosion van de behandelingslijn de hardheidsmeetapparaat van Rockwell evenals het elektro galvaniseren, het hete galvaniseren en Dacromet-verwerkingslijnen. Onze technische kracht is sterk, is de inspectiemethode volledig, kunnen wij de nationale spoorwegnormen voor productie strikt uitvoeren.

 

De diensten kunnen wij verstrekken:


1. Onze spoorwegproducten voldoen aan AREMA, DIN, BS, UIC, GOST, N-F, JIS, GB en andere normen.

2. Wij kunnen de producten van spoorwegbevestigingsmiddelen volgens uw steekproeven of tekeningen aanpassen.

 

3. Snel, Convinient-de Diensten met Hoogte - kwaliteitsproducten maar concurrerende prijs.

 

4. Volledige kwaliteitscontroleprocedure aan elke partij van verzending vóór levering.

 

5. De na-dienst kan garantie zijn het laatst aan 3 jaar om het even welke vragen van onze klanten.

 

Ons doel is klanten te dienen door de meest geoptimaliseerde oplossing volgens de behoeften van productie te verstrekken en de tevredenheid te ontmoeten.

 

 

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E 5
Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E 6
Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E 7

 

De producten van spoorwegdelen kunnen wij verstrekken:

1, Spoor Spike Series: De Aar van de spoorschroef, de Aar van de spoorhond, spoor Elastische Aar enz.

2, de reeks van de Spoorbout: Spoorbout, Segmentbout, Metro Bout, Tunnelbout, Hexuitdraaibout, Vierkante Bout, Opkomstbout, Fishtail Bout, T-bout enz.

3, de reeks van de Spoorklem: De Klem van het Nablaspoor, Elastische spoorklem, SKL-de Klem van de spoorspanning, o-spoorklem, de Klem enz. van het Maatslot

4, de reeks van Staalsporen: Spoorwegsporen, Crane Rails, Mijnsporen, over de hoofdsporen, enz.

5, Staalspoor rijden reeks: De treinwielen, Crane Wheels, hallo-Spoorvoertuig rijdt, enz.

6, Andere materialen en toebehoren: De Isolatie van de spoormaat, spoor rubberstootkussen, de plaat van spoorvissen, Noot, spoor Plastic Pen, de plaat van de spoorband, de Lentewasmachine, Vlakke Wasmachine, Gietijzertussenvoegsel, Antiklimplant, de Staaf enz. van de spoormaat.

Het slijtvaste van het de Wielenpoeder van het Staalspoor Materiaal van de de Deklaagoppervlakte 42CrMo 60E 8
Waarom ons kies:

1. Het bedrijf verkeert in een belangrijke positie in de industrie en sgs-ISO9001 verkregen: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008 en CRCC-certificatie. De kwaliteit is gewaarborgd.

2. Wij hebben 8 verkoopdeskundigen en meer dan 60 professionele ingenieurs. Kan professionele en snelle suggesties en citaten voor uw spoorweg aangepaste producten verstrekken

3. Anshan Ma ′ is een havenstad. Wij kunnen u van snellere lijndiensten voorzien

4. 20 jaar van productie en verkoopervaring. Behandel allerlei op tijd naverkoopproblemen voor u.


 

Contactgegevens
Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: kelly

Tel.: +8615215554137

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)