Bericht versturen
Thuis ProductenDe Wielen van het staalspoor

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal

Certificaat
CHINA Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal
300mm 350mm Railroad Train Wheels , Crane Rail Wheels Cast Steel Material
300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal

Grote Afbeelding :  300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: kingrail
Certificering: ISO
Modelnummer: 200mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard de uitvoerpakket, of vanaf klantenverzoek
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1 miljoen PCs/jaar

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal

beschrijving
diameter: 01450mm Productie: Het gieten en het smeden vanaf klantenverzoek
Materiaal: 4140,42CrMo, 60E, enz. Inspectie: 100% inspectie, UT, MT, grootte, mechanisch bezit
Vooruitgang: Smeedstuk-machinaal be*werken-inspectie-hitte behandeling-machinaal be*werken-inspectie Hardheid: 150-560HB
Toepassing:: Spoorweg, spoorkar of scheepswerf, Spoorwegvoertuigen, railcar Max. capaciteit: Tot 500ton
De uitvoergebied: Duitsland, Frans, het UK, de V.S., Zuid-Korea, Zuid-Afrika, enz. Grootte: vanaf klantentekening
Hoog licht:

350mm de Wielen van de Spoorwegtrein

,

300mm de Wielen van de Spoorwegtrein

,

Crane Rail Wheels uit gegoten staal

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal

 

Het gietende die Smeedstukroestvrije staal Crane Wheels, Crane Rail Wheels, Spoorweg TrainWheels voor Verkoop hoofdzakelijk voor RRV, weg-Spoor voertuigen wordt gebruikt voor dubbel gebruik verwijst naar speciale voertuigen die op spoorwegsporen evenals op algemene wegen en zelfs op het gebied kunnen lopen. ook geroepen RRV. Het werd hoofdzakelijk gebruikt in de militairen in de vroege dagen. Hyundai neemt hoofdzakelijk noodsituatietaken zoals onderhoud en redding van spoorlijnen en volgens de lijnen op zich. Weg-spoor de voertuigen worden voor dubbel gebruik vereist tussen wegen en spoorwegen kunnen schakelen snel en gemakkelijk. Het wordt gewoonlijk gerealiseerd door het hydraulische steeg-veranderend zwenkende apparaat op de chassis en het het wielapparaat van de spoorweg reizende gids dat kunnen op elk ogenblik worden opgeheven en worden verminderd. Met het apparaat van het gidswiel, kunnen de algemene rubberbandwielen rechtstreeks langs het spoor drijven. Omdat dit soort voertuig een bepaald tractie en een laadvermogen vereist, kan het een unieke rol spelen in het geval dat de spoorlijn wegens een ramp wordt onderbroken of geblokkeerd. Specifieke omvatten de weg-spoor voertuigen: elektrische die catenary van de tractiesectie reparatievoertuigen, graafwerktuigen voor de reparaties van de bergspoorweg worden gebruikt, noodsituatietractoren, generatorvoertuigen, brandvrachtwagens, snelle brugvoertuigen, enz.

 

 

Met de brede toepassing van smeedstukken, zijn de thermische behandeling, het doven en het aanmaken en het carbureren en het doven twee algemeen gebruikte thermische behandelingsmethodes. De thermische behandeling is een zeer belangrijk proces om de sterkte en de hardheid van diverse smeedstukken te verbeteren. Een hoop van energie wordt vereist in productie om de oppervlakte en de interne structuur van smeedstukken te verbeteren om de vereiste prestaties te verkrijgen. wegens vele redenen, is de algemene productieefficiency van thermische behandeling in binnenlandse smeedstukinstallaties vrij laag, en de duurzame ontwikkeling moet voor gezonde ontwikkeling worden nagestreefd. In thermische behandeling die van smeedstukinstallaties, energieverbruik verminderen en energie realiseren - de besparing en de efficiency zijn de enige manier.

Wat zijn de energy-saving maatregelen voor thermische behandeling in smeedstukinstallaties? Met de brede toepassing van smeedstukken, zijn de thermische behandeling, het doven en het aanmaken en het carbureren en het doven twee algemeen gebruikte thermische behandelingsmethodes. De thermische behandeling is een zeer belangrijk proces om de sterkte en de hardheid van diverse smeedstukken te verbeteren. Het vereenvoudigen van het thermische efficiency en de hitteverlies tijdens het thermische behandelingsprocédé is een doeltreffende maatregel om het energieverbruik van smeedstukinstallaties te verminderen.

Gedetailleerde specificatie van 300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal

Specificatie Aangepast, vereiste klant, de tekeningen van de klant van Spoorwielen
Materiaal gietijzer, Grijs ijzer, kneedbaar ijzer, koolstofstaal, laag legeringsstaal, hulpmiddelstaal, staal, roestvrij staal, messing, koper, aluminiumlegering, zink enz.
Proces Het zandafgietsel, Met een laag bedekt zandafgietsel, Shell-vormafgietsel, verloor zich schuimafgietsel, V-proces, Centrifugaalafgietsel, Ceramisch Afgietsel, het machinaal bewerken, vrij smeedstuk, matrijzensmeedstuk, druk het vormen, broodjessmeedstuk, precisiesmeedstuk, smeedstukdruk, enz.
afgietsel zandafgietsel, precisieafgietsel, investeringsafgietsel, verloren wasafgietsel, matrijzenafgietsel, ernstafgietsel, shell vormafgietsel
machine draaibank, CNC, boringsmachine, malenmachine, boring machine, plantend machine, machinaal bewerkend centrum, ernst gietende machine enz.
Toepassing Automobiele, landbouwmachines, meubilair, bouw, huistoestellen, elektronika.
oppervlaktebehandeling poederdeklaag, het schilderen, het bespuiten, elektrische galvanisatie, deklaag, zinkfosfide, impregnatie, het schilderen, van de nevelverf, zwarte en blauwe oxydedeklaag, de zwarte van de nevelverf, poederdeklaag het schilderen
Inspectiemateriaal Profielprojector, Rockwell-hardheidsmeetapparaat, Vickers-de ruwheidsmeetapparaat van het hardheidsmeetapparaat, luchtpand, concentriciteitsmeetapparaat, universial microscoop, CMM, digitaal beugel en Rockwell-hardheidsmeetapparaat enz.
Productiegebruik Autodelen, treindelen, mijntoebehoren, delen van techniekmachines, kleppen, pijpmontage, bouwmachines en meubilairtoebehoren, landbouwmachinesdelen, landbouwmachinesdelen, spoorwegdelen
Opmerking (1) om het even welke RFQ, gelieve te voelen vrij om uw tekeningen (CAD/PDF) voor uw citaat te verzenden.
(2) alle delen zijn niet in slechts aangepaste voorraad!

 

Front View van 300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal:

Bijna hebben alle treinwielen een gebogen projectie, een flens, aan één kant om de wielen te houden, en vandaar de trein, die op de sporen lopen wanneer de grenzen of de tests van groepering worden bereikt.

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 0

 

 

Zijaanzicht van 300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal:

De lopende oppervlakte van de meesten is concaaf, dienend als primaire middelen om die de motie van de trein op het spoor wordt gericht te houden terwijl in anderen het vlak is dusdanig dat de flenzen essentieel zijn om de trein op het spoor te houden.

 

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 1

 

Pakket van 300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal: De wielen worden ingepakt door ijzerpallets met ringen.

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 2

Het wiel van het spoorstaal de Wielen van de de Spoorwegtrein van -300 mm 350mm, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal:

 • 1. Materiaal: uit gegoten staal of gietijzer;

  Koolstofstaal: C45, C50, C55, C60, 4330, C35, 65MN

  Legeringsstaal: 4140, 42CrMo, 40CrNiMo, 4340,34CrNiMo6

 • 2. Vorm: twee wielen, één as, vier lagers, en andere delen, oem wielen;
 • 3. Ladingscapaciteit: 1-300 ton, kan worden aangepast.
 • 4. Het type van de wielen: enig flenswiel, dubbel flenswiel, holle wielreeksen en stevige wielreeksen;
 • 5. De diameter van de wielen: 300mm, 350mm, 400mm, 450mm; 500mm; 900mm, enz.
 • 6) Thermische behandeling: het normaliseren, Q&T, Oppervlakte en rand het doven met diepte: 520mm
  7) Het meten & het testen materiaal: Het ontwerpen profiel, ruwheidsmeetapparaat, hardheidsmeetapparaat, concentriciteitsmeetapparaat ect, UT, MT
  8) Grootte: De aangepaste ontwerpen zijn beschikbaar.
  9) Inspectie: Binnenshuis en de derde partij.

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 3

 

 

Wat zijn de blanking methodes in de smeedstukinstallatie? De introductie van gemeenschappelijke blanking methodes, de smeedstukfabriek heeft een verscheidenheid van verschillende blanking methodes, zoals het malen wiel scherpe methode, brekende methode, EDM-knipsel en andere verschillende blanking methodes, en de verschillende blanking methodes hebben verschillende voordelen. Nadelen, zouden wij de aangewezen blanking methode volgens de kenmerken van het smeedstuk moeten kiezen.
De smeedstukfabriek moet de staal grondstoffen verwarmen vóór het smeden van productie, en de grondstoffen snijden in redelijke lengten, wat blanking wordt genoemd. Gewoonlijk, wordt de vrije smeedstukmethode gebruikt om de staaf te openen, en dan worden de grondstoffen (baren en staven) gesneden in twee smeedstukken, en de staven zijn verdeeld volgens een bepaalde grootte voor het verwarmen
1. Het malen wiel scherpe methode:

Het is geschikt voor de bars van de knipsel klein-sectie, buizen met speciaal-gevormde secties, en andere metalen die moeilijk zijn om door blanking methodes, zoals superalloy GH33, GH37, enz. te snijden. De voordelen zijn dat het materiaal eenvoudig is, is de verrichting geschikt, is de scherpe lengte nauwkeurig, is de kwaliteit van het eindgezicht goed, is de productiviteit hoger dan dat van het kleine materiaal van het zaagblad maar lager dan dat van het snijden van een koud gevouwen materiaal, is de malend wielconsumptie groot, en het is breekbaar en lawaaierig.

2. de brekende methode:

(Ook geroepen het koude vouwen methode) Zijn het werk principe: Nu wordt een klein hiaat op de te breken plaats geopend, en onder de druk F, wordt de spanningsconcentratie geproduceerd bij het hiaat om de spatie te breken. De reden is dat wanneer de gemiddelde spanning in de spatie de opbrengstgrens bereikt, de lokale spanning bij de inkeping reeds de sterktegrens heeft overschreden, zodat heeft de spatie vóór plastic misvorming gebroken.

3. EDM-knipsel:

Zijn het werk principe is: de gelijkstroom-motor verbindt de spatie met de positieve elektrode en de negatieve elektrode door de weerstand R en de condensator C, en snijdt het in de elektrolyt. De impuls huidige intensiteit van de elektrische vonk is zeer groot, bereikend honderden of duizenden ampères; tientallen duizenden watts. En het contactgebied bij de besnoeiing is zeer klein, zodat kan de huidige dichtheid zo hoog zijn zoals honderdduizenden van A/mm2. Daarom is de lokale temperatuur op de spatie zeer hoog, ongeveer 10000 ° C, wat het smelten van het metaal bevordert om het doel van blanking te bereiken.

 

Andere scherpe methodes omvatten wrijving het zagen, het elektromechanische zagen, anode mechanisch knipsel, elektrische vonkknipsel, en precisieknipsel.

Wat zijn de blanking methodes in de smeedstukinstallatie? De gemeenschappelijke blanking methodes worden geïntroduceerd. Er zijn vele blanking methodes om productie en verwerking, zoals het malen wiel scherpe methode, brekende methode, EDM-knipsel, enz. te smeden. Wij zouden geschikte smeedstukken volgens de proceskenmerken van smeedstukken materiële methode moeten kiezen.

 

Sterkte van Gietend of Smedend Crane Rail Wheels, van het de Spoorwegwiel van Spoorwegdelen Wielen van de het Wieltrein van SteelRail de Roestvrije:

1. Smeedstukproductie, langere levensduur, voor kleinere hoeveelheid, vrij smeedstuk, voor grote hoeveelheid, precisiesmeedstuk met vorm

2. Diameter: 01450mm, 6“, 8“, 10“, 12“, 14“, 16“, 20“, 24“, 28“, 30“, 34“, 36“, 40“, 42“, enz.

3.100% inspectie vóór levering

 

Gebruik van Gietend of Smedend Crane Rail Wheels, van het de Spoorwegwiel van Spoorwegdelen Wielen van de het Wieltrein van SteelRail de Roestvrije:

Trein, railcars, licht spoor, straatauto, metro, goederenwagon, spoorwagon voor mijnbouw, spoorvrachtwagens, de auto's van het ballastspoor, hy-Spoor hirail auto's, enz.

 

Het de Wielenproces van de Productiespoorweg

1. Wielenstaal die 2 smelten. Ronde Staaf die Snijdend 3 zagen. Het verwarmen van 4. Fosfor 5. Het stempelen Vormt 6. Rolling van 7. Het buigen van Stempel 8. Hete Stempelende 9. Lasermeting 10. Dalingsstapel 11. Ruwe bewerking 12.Hardening 13.Tempering 14. Het bemonsteren van 15. Het voorbewerken van 16. Het beëindigen van 16. Koude Druk 17. Statisch Evenwicht 18. Koude Druk 19. Hardheid die 20 testen. Ultrasone Testende 21. Magnetisch Deeltje die 22 testen. Geschoten Uithamerend 23. Het schilderen Verpakking

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 4

Wat is de functie van vrij smeedstuk verstorend proces? De inleiding van het verstoren van proces, smedend verstorende behandeling is één van de algemeen gebruikte productieprocessen in vrij smeedstuk, hoofdzakelijk onder de actie van externe kracht, die de hoogte van het smeedstukleer verminderen en verhogend het gebied in dwarsdoorsnede van het smeedstukproces, kan het Verstoren van smeedstukken smeedstukken met groter gebied in dwarsdoorsnede en kleinere hoogte verkrijgen, dat in het voorbereidingsproces vóór ponsen kunnen worden gebruikt, en het gebied in dwarsdoorsnede van smeedstukspaties verhogen om ponsen en andere verrichtingen te vergemakkelijken.
Het verstorende proces in de smeedstukfabriek is een soort het proces van de smeedstukproductie. Het is een smeedstukproces dat de hoogte van de spatie van het smeedstuk vermindert en de dwarsdoorsnede onder de actie van externe kracht verhoogt.
1. De rol van het verstoren:

1. Verkrijg smeedstukken met grotere dwarsdoorsnede en kleinere hoogte;

2. Het wordt gebruikt als voorbereidingsproces vóór ponsen, en het gebied in dwarsdoorsnede van de spatie van het smeedstuk wordt verhoogd om ponsen te vergemakkelijken;

3. Het herhaalde verstoren van en het trekken van methode, de combinatie van het verstoren van en het trekken van lengte kunnen de smeedstukverhouding, tegelijkertijd verbrijzeling verbeteren de massieve carbide in het staal van het legeringshulpmiddel, en maken hen verdeeld gelijk om de prestaties van de smeedstukken te verbeteren;

4. Verbeter de transversale mechanische eigenschappen van smeedstukken om de anisotropie van mechanische eigenschappen te verminderen.

2. De belangrijkste methode om te verstoren;

Het vlakke aambeeld verstoren, pakking verstoren en het gedeeltelijke verstoren veroorzaakt door de smeedstukfabriek. Het verstoren van spaties met verschillende hoogte-diameter verhoudingen, en de vorm en de grootte van de spaties beïnvloeden ook de ongelijke misvorming tijdens het verstoren.

3. De maatregelen die kunnen worden getroffen om tekorten te verminderen omvatten:

①De smeedstukfabriek gebruikt smering en het voorverwarmen van hulpmiddelen;

②, verstorend met zij concave spatie;

③, gebruik een zacht metaalstootkussen voor het verstoren;

④, stapel het verstoren.

 

Wat is de functie van het vrije smeedstuk verstorende proces? Het verstorende proces wordt geïntroduceerd. Het smeedstuk verstorende proces omvat het vlakke aambeeld verstoren, pakking hoofdzakelijk het verstoren en het lokale verstoren. Het verstoren van spaties met verschillende hoogte-diameter verhoudingen, en de vorm en de grootte van de spaties beïnvloeden ook de ongelijke misvorming tijdens het verstoren. Wij zouden een geschikt verstorend proces volgens de vorm en de prestaties van het smeedstuk moeten kiezen.

 

Wat zijn de energy-saving maatregelen voor thermische behandeling in smeedstukinstallaties? De belangrijkste energy-saving maatregelen voor thermische behandeling in smeedstukinstallaties moeten thermische behandelingsprocédé, het potentieel van de kraanthermische behandeling verbeteren, redelijk productiecyclus verkorten, verminderen energieverbruik, enz. om energie te besparen, goedkeuren geavanceerd thermische behandelingsmateriaal met laag energieverbruik, ononderbroken Productie, formuleren een redelijk thermische behandelingsprocédé, doen een goed werk in materiaalonderhoud, enz. Onder vele energy-saving middelen, is de procesoptimalisering één van het doeltreffende middel om energy-saving en efficiency te bereiken zonder heel wat geld te investeren.


Energie - besparing en efficiency de verhoging is een belangrijk stuk van de optimalisering van het thermische behandelingsprocédé van de smeedstukinstallatie, en het is ook één van het doeltreffende middel van energie - besparing en consumptievermindering van de smeedstukinstallatie. De productiecyclus, vermindert energieverbruik om economische voordelen te bereiken.

 

De thermische behandeling in een smeedstukfabriek moet het smeedstuk verwarmen aan een bepaalde temperatuur, het houden voor een periode, en dan verschillende het koelen tarieven goedkeuren om verschillende microstructuren te verkrijgen. De thermische behandeling verandert slechts de interne structuur van het smeedstuk, niet de vorm van het smeedstuk. De methode van thermische behandeling om energie en stijging efficiency te bewaren is de productiecyclus te verkorten en energie te besparen en consumptie te verminderen door parameters te veranderen zoals het verwarmen van temperatuur, holdingstijd, en het koelen methode op het gebouw van het verzekeren van interne prestaties. Smedend als traditionele industrie, het smeden is de smeedstukinstallatie een belangrijke die energieverbruiker, hoofdzakelijk in de consumptie van stroom wordt weerspiegeld. Op het gebied van smeedstukproduct productie, elektrische energie - de besparing is een intuïtieve energy-saving richting. Energie - de besparing kan door verschillende maatregelen worden bereikt, zoals de goedkeuring van geavanceerd thermische behandelingsmateriaal met laag energieverbruik, ononderbroken productie die, die redelijke thermische behandelingsprocédés formuleren, en materiaal goed handhaven. Onder vele energy-saving middelen, is de procesoptimalisering één van het doeltreffende middel om energy-saving en efficiency-verbetert te bereiken zonder heel wat geld te investeren.

 

 

 

Hoofd het Testen en Inspectieapparaat

Nr. Apparaat Type Qty Status Nota
1 Beëindigen die machine doven Dzj-I 1 het werken Het testen
2 Elektrische weerstandsoven Sx2-8-12 2 het werken Het testen
3 Omgekeerde metallurgische microscoop 4XCE 1 het werken Inspectie
4 Oven de op hoge temperatuur van de doosweerstand Sx2-4-13 1 het werken Het testen
5 Het automatische hard-meetapparaat van digitale vertoningsrockwell 200HOURS-180 1 het werken Inspectie
6 Elektronisch Brinell-hardheidsmeetapparaat Thb-3000 1 het werken Inspectie
7 U-150B Rockwell-hardheidsmeetapparaat U-150B 1 het werken Inspectie
8 Snelle multi-element analysator Js-DN328 1 het werken Inspectie
9 Elektrische boogoven Jsdl-8 1 het werken Het testen
10 Snelle multi-element analysator (C & S) Js-DN328 1 het werken Inspectie
11 Infrarode thermometer AR872 2 het werken Inspectie
12 Draagbare chemische samenstellingsanalysator AR872 2 het werken Inspectie
13 De monstertrekker van het testspecimen Kw30-6 1 het werken Inspectie

 •  

Ons Materiaal:

Het totale productiegebied van Kingrail-Delen is 55, 000 vierkante meters, met inbegrip van 40, 000 vierkante meterfabriek en 10, 000 vierkante meterpakhuis. De dekking van de productiemolen meer dan 100, 000 vierkante die meters met staal het rollen worden uitgerust en gietende lijnen, lijnen van de spoor de elastische klem, de lijnen van de vissenplaat, aar & Boutlijnen, het verwarmen behandelingslijn en oppervlakteanticorrosion van de behandelingslijn de hardheidsmeetapparaat van Rockwell evenals het elektro galvaniseren, het hete galvaniseren en Dacromet-verwerkingslijnen. Onze technische kracht is sterk, is de inspectiemethode volledig, kunnen wij de nationale spoorwegnormen voor productie strikt uitvoeren.

 

De diensten kunnen wij verstrekken:


1. Onze spoorwegproducten voldoen aan AREMA, DIN, BS, UIC, GOST, N-F, JIS, GB en andere normen.

2. Wij kunnen de producten van spoorwegbevestigingsmiddelen volgens uw steekproeven of tekeningen aanpassen.

 

3. Snel, Convinient-de Diensten met Hoogte - kwaliteitsproducten maar concurrerende prijs.

 

4. Volledige kwaliteitscontroleprocedure aan elke partij van verzending vóór levering.

 

5. De na-dienst kan garantie zijn het laatst aan 3 jaar om het even welke vragen van onze klanten.

 

Ons doel is klanten te dienen door de meest geoptimaliseerde oplossing volgens de behoeften van productie te verstrekken en de tevredenheid te ontmoeten.

 

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 5

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 6

 

De producten van spoorwegdelen kunnen wij verstrekken:

1, Spoor Spike Series: De Aar van de spoorschroef, de Aar van de spoorhond, spoor Elastische Aar enz.

2, de reeks van de Spoorbout: Spoorbout, Segmentbout, Metro Bout, Tunnelbout, Hexuitdraaibout, Vierkante Bout, Opkomstbout, Fishtail Bout, T-bout enz.

3, de reeks van de Spoorklem: De Klem van het Nablaspoor, Elastische spoorklem, SKL-de Klem van de spoorspanning, o-spoorklem, de Klem enz. van het Maatslot

4, de reeks van Staalsporen: Spoorwegsporen, Crane Rails, Mijnsporen, over de hoofdsporen, enz.

5, Staalspoor rijden reeks: De treinwielen, Crane Wheels, hallo-Spoorvoertuig rijdt, enz.

6, Andere materialen en toebehoren: De Isolatie van de spoormaat, spoor rubberstootkussen, de plaat van spoorvissen, Noot, spoor Plastic Pen, de plaat van de spoorband, de Lentewasmachine, Vlakke Wasmachine, Gietijzertussenvoegsel, Antiklimplant, de Staaf enz. van de spoormaat.

300mm 350mm de Wielen van de Spoorwegtrein, Crane Rail Wheels Cast Steel-Materiaal 7
Waarom ons kies:

1. Het bedrijf verkeert in een belangrijke positie in de industrie en sgs-ISO9001 verkregen: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008 en CRCC-certificatie. De kwaliteit is gewaarborgd.

2. Wij hebben 8 verkoopdeskundigen en meer dan 60 professionele ingenieurs. Kan professionele en snelle suggesties en citaten voor uw spoorweg aangepaste producten verstrekken

3. Anshan Ma ′ is een havenstad. Wij kunnen u van snellere lijndiensten voorzien

4. 20 jaar van productie en verkoopervaring. Behandel allerlei op tijd naverkoopproblemen voor u.

 

Contactgegevens
Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. kelly Wang

Tel.: 008615215554137

Fax: 86-555-2842689

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)