Bericht versturen
Thuis ProductenDe Wielen van het staalspoor

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid

Certificaat
CHINA Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid
ISO Small Steel Rail Wheels 1450mm Diameter 150-560HB Hardness
Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid

Grote Afbeelding :  Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: kingrail
Certificering: ISO
Modelnummer: 200mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard de uitvoerpakket, of vanaf klantenverzoek
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1 miljoen PCs/jaar

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid

beschrijving
Diameter: 01450mm Productie: Het gieten en het smeden vanaf klantenverzoek
Materiaal: 4140,42CrMo, 60E, enz. Inspectie: 100% inspectie, UT, MT, grootte, mechanisch bezit
Vooruitgang: Smeedstuk-machinaal be*werken-inspectie-hitte behandeling-machinaal be*werken-inspectie Hardheid: 150-560HB
Toepassing:: Spoorweg, spoorkar of scheepswerf, Spoorwegvoertuigen, railcar Max. Capaciteit: Tot 500ton
De uitvoergebied: Duitsland, Frans, het UK, de V.S., Zuid-Korea, Zuid-Afrika, enz. Grootte: vanaf klantentekening
Hoog licht:

560HB de kleine Wielen van het Staalspoor

,

150HB de kleine Wielen van het Staalspoor

,

1450mm de Wielen van het Staalspoor

Gedetailleerde specificatie de Spoorwegwiel van Toestelwiel/Vliegwiel/Katrolwiel/Kettingwiel/Treinwiel/Wormwiel/Taillewiel/het Wiel van de Filesteun/van het van het Groefwiel/Roestvrije staal

Specificatie Aangepast, vereiste klant, de tekeningen van de klant van Spoorwielen
Materiaal gietijzer, Grijs ijzer, kneedbaar ijzer, koolstofstaal, laag legeringsstaal, hulpmiddelstaal, staal, roestvrij staal, messing, koper, aluminiumlegering, zink enz.
Proces Het zandafgietsel, Met een laag bedekt zandafgietsel, Shell-vormafgietsel, verloor zich schuimafgietsel, V-proces, Centrifugaalafgietsel, Ceramisch Afgietsel, het machinaal bewerken, vrij smeedstuk, matrijzensmeedstuk, druk het vormen, broodjessmeedstuk, precisiesmeedstuk, smeedstukdruk, enz.
afgietsel zandafgietsel, precisieafgietsel, investeringsafgietsel, verloren wasafgietsel, matrijzenafgietsel, ernstafgietsel, shell vormafgietsel
machine draaibank, CNC, boringsmachine, malenmachine, boring machine, plantend machine, machinaal bewerkend centrum, ernst gietende machine enz.
Toepassing Automobiele, landbouwmachines, meubilair, bouw, huistoestellen, elektronika.
oppervlaktebehandeling poederdeklaag, het schilderen, het bespuiten, elektrische galvanisatie, deklaag, zinkfosfide, impregnatie, het schilderen, van de nevelverf, zwarte en blauwe oxydedeklaag, de zwarte van de nevelverf, poederdeklaag het schilderen
Inspectiemateriaal Profielprojector, Rockwell-hardheidsmeetapparaat, Vickers-de ruwheidsmeetapparaat van het hardheidsmeetapparaat, luchtpand, concentriciteitsmeetapparaat, universial microscoop, CMM, digitaal beugel en Rockwell-hardheidsmeetapparaat enz.
Productiegebruik Autodelen, treindelen, mijntoebehoren, delen van techniekmachines, kleppen, pijpmontage, bouwmachines en meubilairtoebehoren, landbouwmachinesdelen, landbouwmachinesdelen, spoorwegdelen
Opmerking (1) om het even welke RFQ, gelieve te voelen vrij om uw tekeningen (CAD/PDF) voor uw citaat te verzenden.
(2) alle delen zijn niet in slechts aangepaste voorraad!

 

Front View de Spoorwegwiel van Toestelwiel/Vliegwiel/Katrolwiel/Kettingwiel/Treinwiel/Wormwiel/Taillewiel/het Wiel van de Filesteun/van het van het Groefwiel/Roestvrije staal:

Bijna hebben alle treinwielen een gebogen projectie, een flens, aan één kant om de wielen te houden, en vandaar de trein, die op de sporen loopt wanneer de grenzen of de tests van groepering worden bereikt.

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid 0

 

 

Zijaanzicht de Spoorwegwiel van Toestelwiel/Vliegwiel/Katrolwiel/Kettingwiel/Treinwiel/Wormwiel/Taillewiel/het Wiel van de Filesteun/van het van het Groefwiel/Roestvrije staal:

De lopende oppervlakte van de meesten is concaaf, dienend als primaire middelen om die de motie van de trein op het spoor wordt gericht te houden terwijl in anderen het vlak is dusdanig dat de flenzen essentieel zijn om de trein op het spoor te houden.

 

 

Pakket de Spoorwegwiel van Toestelwiel/Vliegwiel/Katrolwiel/Kettingwiel/Treinwiel/Wormwiel/Taillewiel/het Wiel van de Filesteun/van het van het Groefwiel/Roestvrije staal: De wielen worden ingepakt door ijzerpallets met ringen.

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid 1

Het wiel van het spoorstaal - Toestelwiel/Vliegwiel/Katrolwiel/Kettingwiel/Treinwiel/Wormwiel/Taillewiel/het Wiel van de Filesteun/de Spoorwegwiel van het van het Groefwiel/Roestvrije staal:

 • 1. Materiaal: uit gegoten staal of gietijzer;

  Koolstofstaal: C45, C50, C55, C60, 4330, C35, 65MN

  Legeringsstaal: 4140, 42CrMo, 40CrNiMo, 4340,34CrNiMo6

 • 2. Vorm: twee wielen, één as, vier lagers, en andere delen, oem wielen;
 • 3. Ladingscapaciteit: 1-300 ton, kan worden aangepast.
 • 4. Het type van de wielen: enig flenswiel, dubbel flenswiel, holle wielreeksen en stevige wielreeksen;
 • 5. De diameter van de wielen: 300mm, 350mm, 400mm, 450mm; 500mm; 900mm, enz.
 • 6) Thermische behandeling: het normaliseren, Q&T, Oppervlakte en rand het doven met diepte: 520mm
  7) Het meten & het testen materiaal: Het ontwerpen profiel, ruwheidsmeetapparaat, hardheidsmeetapparaat, concentriciteitsmeetapparaat ect, UT, MT
  8)Grootte: De aangepaste ontwerpen zijn beschikbaar.
  9)Inspectie: Binnenshuis en de derde partij.

 

Hoe inspecteert de smeedstukfabriek de kwaliteit van de grondstoffen? De relevante inspectievereisten worden geïntroduceerd. De Carriansmeedstukken gebruiken de grondstoffen van uitstekende kwaliteit voor productie en verwerking. Onze grondstoffen worden geïnspecteerd voor chemische samenstelling, verschijningsinspectie, en of het materiaal aan de vereisten van grootte en vormtolerantie voldoet, macroscopisch en microscopisch. Opnemingsinspectie en andere methodes om de kwaliteit van grondstoffen te testen.

De productie grondstoffen van de smeedstukfabriek zijn hoofdzakelijk allerlei staal. Alvorens het staal de fabriek verlaat, zou de fabrikant het over het algemeen moeten inspecteren en het voorzien van gekwalificeerde producten. Nochtans, gewoonlijk koopt de smeedstukfabriek het van de staalverkoopmaatschappij. Als fabrikant van smeedstukken, zou het de noodzakelijke test ook moeten uitvoeren. Wanneer de smeedstukfabriek de grondstoffen inspecteert, kan het door telling of willekeurige inspectie worden uitgevoerd. De inspectie-artikelen kunnen volgens het type worden bepaald van het smeden van grondstoffen en de gebruiksvereisten van smeedstuk.

1. Bemonstering om de chemische samenstelling te controleren. De identificatie van de gebruiksvonk, magnetische inductie en spectrale analyse die te controleren of de materialen in smeedstukken worden gebruikt worden gemengd.

2. Visuele inspectie om te bepalen of er tekorten op de oppervlakte en de graad van tekorten zijn, en of er decarburization zijn.

3. Controle of het materiaal aan de vereisten van grootte en vormtolerantie voldoet.

4. Controleer de inkrimpingsholte en de witte vlek binnen het materiaal door de breuktest, en controleer de hete broosheid van de smeedstuk grondstof door de thermische breuktest.

5. De smeedstukfabriek kan de macroscopische en microscopische opneming ook inspecteren; controleer westwardness van zwavel in het staal door de test van de zwavelafdruk, en bepaal zijn scheidingsstreek.

6. Controleer de korrelgrootte met een microscoop; controleer de metallographic structuur.

7. Niet destructieve inspectie ultrasone inspectie, magnetische inspectie of wervelstroominspectie.

8. Controleer de verstorende eigenschappen van het materiaal door de verstorende test; test de mechanische eigenschappen door trektest, hardheidstest, effecttest, enz.

9. Voor de hardenabilitytest, wanneer het gebruiken van een grondstof van een nieuw hitteaantal, vervaardigt de smeedstukfabriek eerste een kleine partij smeedstukken, gedragingen thermische behandeling, en leidt dan een inspectie om het thermische behandelingssysteem van het materiaal van het hitteaantal te bepalen.

Hoe inspecteert de smeedstukfabriek de kwaliteit van de grondstoffen? De relevante inspectievereisten worden geïntroduceerd. De kwaliteit van de grondstoffen van de smeedstukken is de technologie van de productkwaliteit van de smeedstukken. om de kwaliteit van de smeedstukken te verzekeren, zullen wij hen naar een derdeagentschap voor inspectie, verzenden en zullen dan een rapport uitgeven. Slechts na het overgaan van de test kan massaproduktie. Dit zorgt ervoor dat de gebruikte grondstoffen de grondstoffen zijn van uitstekende kwaliteit die aan relevante vereisten voldoen.

 

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid 2

Het toestelwiel/het Vliegwiel/het Katrolwiel/het Kettingwiel/het Treinwiel/het Wormwiel/het Taillewiel/het Wiel van de Filesteun/de Spoorwegwiel van het van het Groefwiel/Roestvrije staal hoofdzakelijk voor RRV, weg-Spoor voertuigen wordt gebruikt voor dubbel gebruik verwijzen naar speciale voertuigen die op spoorwegsporen evenals op algemene wegen en zelfs op het gebied kunnen lopen dat. ook geroepen RRV. Het werd hoofdzakelijk gebruikt in de militairen in de vroege dagen. Hyundai neemt hoofdzakelijk noodsituatietaken zoals onderhoud en redding van spoorlijnen en volgens de lijnen op zich. Weg-spoor de voertuigen worden voor dubbel gebruik vereist tussen wegen en spoorwegen kunnen schakelen snel en gemakkelijk. Het wordt gewoonlijk gerealiseerd door het hydraulische steeg-veranderend zwenkende apparaat op de chassis en het het wielapparaat van de spoorweg reizende gids dat kunnen op elk ogenblik worden opgeheven en worden verminderd. Met het apparaat van het gidswiel, kunnen de algemene rubberbandwielen rechtstreeks langs het spoor drijven. Omdat dit soort voertuig een bepaald tractie en een laadvermogen vereist, kan het een unieke rol spelen in het geval dat de spoorlijn wegens een ramp wordt onderbroken of geblokkeerd. Specifieke omvatten de weg-spoor voertuigen: elektrische die catenary van de tractiesectie reparatievoertuigen, graafwerktuigen voor de reparaties van de bergspoorweg worden gebruikt, noodsituatietractoren, generatorvoertuigen, brandvrachtwagens, snelle brugvoertuigen, enz.

 

De „trein loopt snel, hangt allen van de voortbewegingsriem af“, is deze zin op de gewone treinen van de snelheidsspoorweg van toepassing. De hoge snelheidsemoe is een gedecentraliseerd machtstype, die een machtslorrie met behulp van. Deze geavanceerde lorrie heeft een drijfdeel, een transmissiedeel, een apparaat van de bufferbevochtiging en een remmechanisme.


Wanneer zich vooruit het bewegen, hebben de boemannen van elk vervoer bevoegdheid om de gehele trein te drijven bij hoge snelheid in werking te stellen; wanneer het remmen, oefenen zij kracht uit samen, en elk wiel neemt aan het remmen deel, die de trein maakt snel ophouden.

 

Sterkte van Gietend of Smedend Crane Rail Wheels, van het de Spoorwegwiel van Spoorwegdelen Wielen van de het Wieltrein van SteelRail de Roestvrije:

1. Smeedstukproductie, langere levensduur, voor kleinere hoeveelheid, vrij smeedstuk, voor grote hoeveelheid, precisiesmeedstuk met vorm

2. Diameter: 01450mm, 6“, 8“, 10“, 12“, 14“, 16“, 20“, 24“, 28“, 30“, 34“, 36“, 40“, 42“, enz.

3.100% inspectie vóór levering

 

Gebruik van Gietend of Smedend Crane Rail Wheels, van het de Spoorwegwiel van Spoorwegdelen Wielen van de het Wieltrein van SteelRail de Roestvrije:

Trein, railcars, licht spoor, straatauto, metro, goederenwagon, spoorwagon voor mijnbouw, spoorvrachtwagens, de auto's van het ballastspoor, hy-Spoor hirail auto's, enz.

 

Het de Wielenproces van de Productiespoorweg

1. Wielenstaal die 2 smelten. Ronde Staaf die Snijdend 3 zagen. Het verwarmen van 4. Fosfor 5. Het stempelen Vormt 6. Rolling van 7. Het buigen van Stempel 8. Hete Stempelende 9. Lasermeting 10. Dalingsstapel 11. Ruwe bewerking 12.Hardening 13.Tempering 14. Het bemonsteren van 15. Het voorbewerken van 16. Het beëindigen van 16. Koude Druk 17. Statisch Evenwicht 18. Koude Druk 19. Hardheid die 20 testen. Ultrasone Testende 21. Magnetisch Deeltje die 22 testen. Geschoten Uithamerend 23. Het schilderen Verpakking

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid 3

 

De smeedstukfabriek produceert grote smeedstukken met hoge vereisten op mechanische eigenschappen en oppervlaktehardheid. Na smeedstuk, het ruwe wordt machinaal bewerken uitgevoerd, en dan worden de thermische behandeling of oppervlakte het doven uitgevoerd. Tijdens de thermische behandeling in de smeedstukinstallatie, wegens de snelle temperatuurverandering, zal een grote temperatuurspanning worden geproduceerd. Aangezien de fasetransformatie ook structurele spanning veroorzaakt, die met de overblijvende spanning bestaand in het smeedstuk wordt toegevoegd, als de resulterende trekspanningswaarde de treksterkte van het materiaal overschrijdt en er geen plastic misvormingsontspanning is, zullen diverse vormen van het barsten en het barsten voorkomen. Zoals longitudinale, transversale, oppervlakte en centrumbarsten van smeedstukken, barsten de oppervlakte en de oppervlakteschil, enz. wegens de grote sectiegrootte van grote smeedstukken, de ongelijke temperatuurdistributie tijdens in meer of mindere mate het verwarmen en het koelen, het complexe proces van de fasetransformatie, de grote overblijvende spanning, en het bestaan van diverse macroscopische en microscopische tekorten, slechte plasticiteit en lage hardheid, die barstinitiatie kunnen verergeren. Tijdens uitbreiding, wordt de onmiddellijke of vertraagde het barsten schade vaak gevormd, zelfs het barsten en het natuurlijke barsten, enz., resulterend in economische verliezen van de smeedstukfabriek.

Preventiemaatregelen om barsten in smeedstukken te doven:

1. Keur redelijke thermische behandelingsspecificaties goed, controleer het het verwarmen snelheid en het koelen proces, en verminder het verwarmen tekorten en temperatuurspanning;

2. Vermijd ernstige metallurgische tekorten en overblijvende spanning in smeedstukken;

3. Bui op tijd na het doven.

De tegenmaatregelen om buibroosheid van smeedstukken te verhinderen zijn:

1. Verminder de inhoud van schadelijke elementen in staal;

2. Verminder scheiding in staal;

3. Vermijd thermische behandeling in de aanmakende brosse temperatuurstreek, en koel het snel om de accumulatie van schadelijke componenten te verhinderen.

Wat zijn de preventie en de controlemaatregelen om barsten in smeedstukken te doven? De inleiding van het aanmaken van broosheid, die broosheid van smeedstukken aanmaken kan de inhoud van schadelijke elementen in staal verminderen, scheiding in staal verminderen, thermische behandeling vermijden in het aanmaken van de streek van de broosheidstemperatuur, en geschikt koelen om schadelijke componenten te verhinderen te verrijken, hebben de Grote smeedstukken grote sectiegrootte, ongelijke temperatuurdistributie tijdens in meer of mindere mate het verwarmen en het koelen, het complexe proces van de fasetransformatie, grote overblijvende spanning, en diverse macroscopische en microscopische tekorten, slechte plasticiteit, en lage hardheid, die barstinitiatie kunnen verergeren. Tijdens uitbreiding, wordt de onmiddellijke of vertraagde het barsten schade vaak gevormd, zelfs het barsten en het natuurlijke barsten, enz., resulterend in economische verliezen van de smeedstukfabriek.

 

Hoofd het Testen en Inspectieapparaat

Nr. Apparaat Type Qty Status Nota
1 Beëindigen dat machine dooft Dzj-I 1 het werken Het testen
2 Elektrische weerstandsoven Sx2-8-12 2 het werken Het testen
3 Omgekeerde metallurgische microscoop 4XCE 1 het werken Inspectie
4 Oven de op hoge temperatuur van de doosweerstand Sx2-4-13 1 het werken Het testen
5 Het automatische hard-meetapparaat van digitale vertoningsrockwell 200HOURS-180 1 het werken Inspectie
6 Elektronisch Brinell-hardheidsmeetapparaat Thb-3000 1 het werken Inspectie
7 U-150B Rockwell-hardheidsmeetapparaat U-150B 1 het werken Inspectie
8 Snelle multi-element analysator Js-DN328 1 het werken Inspectie
9 Elektrische boogoven Jsdl-8 1 het werken Het testen
10 Snelle multi-element analysator (C & S) Js-DN328 1 het werken Inspectie
11 Infrarode thermometer AR872 2 het werken Inspectie
12 Draagbare chemische samenstellingsanalysator AR872 2 het werken Inspectie
13 De monstertrekker van het testspecimen Kw30-6 1 het werken Inspectie

 •  

Ons Materiaal:

Het totale productiegebied van Kingrail-Delen is 55, 000 vierkante meters, met inbegrip van 40, 000 vierkante meterfabriek en 10, 000 vierkante meterpakhuis. De dekking van de productiemolen meer dan 100, 000 vierkante die meters met staal het rollen worden uitgerust en gietende lijnen, lijnen van de spoor de elastische klem, de lijnen van de vissenplaat, aar & Boutlijnen, het verwarmen behandelingslijn en oppervlakteanticorrosion van de behandelingslijn de hardheidsmeetapparaat van Rockwell evenals het elektro galvaniseren, het hete galvaniseren en Dacromet-verwerkingslijnen. Onze technische kracht is sterk, is de inspectiemethode volledig, kunnen wij de nationale spoorwegnormen voor productie strikt uitvoeren.

 

De diensten kunnen wij verstrekken:


1. Onze spoorwegproducten voldoen aan AREMA, DIN, BS, UIC, GOST, N-F, JIS, GB en andere normen.

2. Wij kunnen de producten van spoorwegbevestigingsmiddelen volgens uw steekproeven of tekeningen aanpassen.

 

3. Snel, Convinient-de Diensten met Hoogte - kwaliteitsproducten maar concurrerende prijs.

 

4. Volledige kwaliteitscontroleprocedure aan elke partij van verzending vóór levering.

 

5. De na-dienst kan garantie zijn het laatst aan 3 jaar om het even welke vragen van onze klanten.

 

Ons doel is klanten te dienen door de meest geoptimaliseerde oplossing volgens de behoeften van productie te verstrekken en de tevredenheid te ontmoeten.

 

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid 4

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid 5

 

De producten van spoorwegdelen kunnen wij verstrekken:

1, Spoor Spike Series: De Aar van de spoorschroef, de Aar van de spoorhond, spoor Elastische Aar enz.

2, de reeks van de Spoorbout: Spoorbout, Segmentbout, Metro Bout, Tunnelbout, Hexuitdraaibout, Vierkante Bout, Opkomstbout, Fishtail Bout, T-bout enz.

3, de reeks van de Spoorklem: De Klem van het Nablaspoor, Elastische spoorklem, SKL-de Klem van de spoorspanning, o-spoorklem, de Klem enz. van het Maatslot

4, de reeks van Staalsporen: Spoorwegsporen, Crane Rails, Mijnsporen, over de hoofdsporen, enz.

5, Staalspoor rijden reeks: De treinwielen, Crane Wheels, hallo-Spoorvoertuig rijdt, enz.

6, Andere materialen en toebehoren: De Isolatie van de spoormaat, spoor rubberstootkussen, de plaat van spoorvissen, Noot, spoor Plastic Pen, de plaat van de spoorband, de Lentewasmachine, Vlakke Wasmachine, Gietijzertussenvoegsel, Antiklimplant, de Staaf enz. van de spoormaat.

Wielen van het het Staalspoor van ISO de Kleine 1450mm Diameter150-560hb Hardheid 6
Waarom ons kies:

1. Het bedrijf verkeert in een belangrijke positie in de industrie en sgs-ISO9001 verkregen: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008 en CRCC-certificatie. De kwaliteit is gewaarborgd.

2. Wij hebben 8 verkoopdeskundigen en meer dan 60 professionele ingenieurs. Kan professionele en snelle suggesties en citaten voor uw spoorweg aangepaste producten verstrekken

3. Anshan Ma ′ is een havenstad. Wij kunnen u van snellere lijndiensten voorzien

4. 20 jaar van productie en verkoopervaring. Behandel allerlei op tijd naverkoopproblemen voor u.


De wielen van de spoorwegtrein zijn ook licht in sterkte, licht in gewicht, hoog in productiviteit, kunnen grote effectkrachten weerstaan, en de goede prestaties van de ladingsweerstand hebben. Zij kunnen en volgens uw vereisten, met voldoende grondstoffen en vervangstukken worden aangepast, hoge verwerkingsprecisie en snelle levering worden verwerkt. De het wielsmeedstukken worden van de spoorwegtrein wijd gebruikt en kunnen in de verschillende industrieën zoals modules, locomotieven, scheepsbouw, en de militaire industrieën worden gebruikt. De wielen van de spoorwegtrein zijn van hoogte - kwaliteit en lage prijs, voldoende levering, hoge verwerkingsprecisie, en steunaanpassing. Welkom om te onderzoeken!!

Contactgegevens
Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. kelly Wang

Tel.: 008615215554137

Fax: 86-555-2842689

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)