Bericht versturen
Thuis ProductenDe Reeks van het spoorwegwiel

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008

Certificaat
CHINA Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008
OEM Railroad Train Wheels , 450mm Forged Steel Wheel ISO9001 2008
OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008

Grote Afbeelding :  OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: kingrail
Certificering: ISO
Modelnummer: 350mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard de uitvoerpakket, of vanaf klantenverzoek
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000 Stuk/stukken per jaar

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008

beschrijving
Toepasselijke Industrie:: MachinesReparatiewerkplaatsen, Energie & Mijnbouw Vervaardigingsmethode: Casting&Forging
Verwerking: Be*werken-ruwe materieel-smeedstuk-machinaal be*werken-Inspectie Spoor (mm):: 400 600 1450 1000
Grootte:: 350mm, 300mm, 450mm, 650mm vanaf specifieke klant Afmetingen (L x W x H) (mm):: Vanaf de tekening van de klant
Vervoerpakket: houten gevallen HS code: 8602900000
Hoog licht:

OEM de Wielen van de Spoorwegtrein

,

450mm de Wielen van de Spoorwegtrein

,

Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008

450mm Fabriek Aangepast Gesmeed Crane Rail Wheel Manufacturer With en Casted-Staal Wheelsets

Wheelsets, evenals de geroepen wielparen zijn zeer belangrijke veiligheid-relevante componenten van de boemannen van het spoorvoertuig. Hun eigenschappen hebben zo een invloed op dergelijke belangrijke aspecten zoals de kosten van de het levenscyclus en correcte emissies. Een wheelset is de wiel-as assemblage van een spoorwegauto. De kaderassemblage onder elk eind van een auto, railcar of een locomotief die wheelsets houden wordt genoemd de lorrie.

 

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 0

 

 

De Inleiding van treinwheelset

Fabriek Aangepast Crane Rail Wheel Manufacturer met Gesmeed en Casted-Staal Wheelsets

De Reeks van het spoorwegwiel
1. materiaal: uit gegoten staal of gietijzer
2. vorm: twee wielen, één as, vier lagers, en andere delen
3. ladingscapaciteit: 1-25tons, is elk één o.k. zmwm02
4. de wielreeksen meten: 600mm, 762mm, 900mm, en enz.
5. type van de wielen: holle wielreeksen en stevige wielreeksen
6. diameter van de wielen: 300mm, 350mm, 400mm, 450mm
7. materiaal van de as: 45# staal, of Q235
8. hoeveelheid het lager van elk wiel: twee
9. materiaal van het lager: LYC32212, kegelrollager, diep groefkogellager
10. gewicht: 70kg

 

Fabriek Aangepast Crane Rail Wheel Manufacturer met Gesmeed en Casted-Staal Wheelsets

Technische kenmerken:
De diameters van het wielprofiel (mm) 500-1.350
Aslengte (mm) 1.250-2.500
Snelheidswaaier (r.p.m) 1,5-300
Hoofdmotormacht (kW) 55
Hoofdasvoer (mm/min) 7.5

 

Er is een rand op de binnenkant van het mijnwiel, en er is een bepaald hiaat tussen de rand en het spoor. Het loopvlak van het wiel die het spoor contacteren wordt verminderd om de wielreeks gecentreerd te houden wanneer het lopen langs het spoor, het verminderen van mechanische slijtage en het verminderen van lopende weerstand. Ons bedrijf kan diverse soorten de paren van het mijnbouwwiel, zoals veroorzaken en verwerken: 600 wielen van de maatmijnbouw met een diameter van 300, en 600 wielen van de maatmijnbouw met een diameter van 350. Het materiaal is uit gegoten staal, en de schachtdikte is 50mm, 55mm, 60mm, 75mm, enz.

 

Wat zijn de redenen voor de slijtage van het paar van het mijnwiel?
1. Krommen in het spoor

Bij de kromme, om de twee assen van de mijnauto te verhinderen de kromme, de rand van de wielsamendrukking in te gaan kan het staalspoor, die grotere drijfweerstand, en zelfs het voertuig veroorzaken niet van de weg te werk gaan of vallen. In de kromme, moet de spoormaat worden verwijd, d.w.z., het buitenspoor zich beweegt niet, en het binnenspoor verplaatst een bepaalde afstand naar het centrum van kromming. Tegelijkertijd om het effect van de nestkracht te vermijden, drukt de wielrand het buitenspoor om de drijfweerstand te verhogen en de wielrand te verergeren. En de slijtage van de sporen, en veroorzaakt zelfs het omvergooien. Het buitenspoor bij de kromming moet worden opgeheven, en de resulterende kracht van de middelpuntvliedende kracht van minecart en zijn ernst kan aan de spooroppervlakte loodrecht zijn. Buiten de kromme, kunnen de resulterende kracht van de middelpuntvliedende kracht van de mijnauto en zijn ernst niet aan de spooroppervlakte loodrecht zijn, d.w.z., de middelpuntvliedende kracht altijd zullen bestaan. door middelpuntvliedende kracht. Na een periode van verrichting, verschijnen de grote negatieve en positieve afwijkingen van de maat bij de hoeken.

2. Extra ladingsveranderingen

In de structuur van de mijnauto, worden het dooslichaam en de askaart stijf verbonden met. Wanneer de reizen van de mijnauto op het ongelijke spoor, het zullen trillen en extra effectlading zullen veroorzaken, zodat de positieve druk van het mijnwiel op het spoor ogenblikkelijk stijgt, veroorzaakt het resulteren in de sterke stijging in de druk van de rollende elementen in de invloed op de lagerring plastic misvorming van de rollende elementen en de lagerring, en het lager wordt te vroeg afgedankt; tegelijkertijd, verhoogt het de wrijving tussen het mijnwiel en het spoor, resulterend in extra slijtage en scheur van de mijnvrachtwagen.

3. Smering van het mijnwiel aan het lager

In het speciale milieu van ondergrondse productie, na de binnen verzegelende ring van wheelset samengeperst en samengeperst, kunnen het water en het stof wordt gemakkelijk binnengaan, resulterend in verzeping van vet of verlies van vet, slechte smering, die de transmissieefficiency zal verminderen. Het fenomeen van permanente slot-rotor, wordt de slijtage van het mijnwiel verergerd.

 

 

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 1

Eigenschappen van Fabriek Aangepast Crane Rail Wheel Manufacturer met Gesmeed en Casted-Staal Wheelsets

 

De meeste treinwielen hebben een kegelversmalling van ongeveer 1 in 20 om wheelset toe te laten om krommen met minder kans van de wielflenzen te volgen die in contact met de spoorkanten komen, en krommeweerstand te verminderen. Navenant, hellen de sporen over het algemeen binnenwaarts bij dezelfde hoek zoals de wielkegel. De schachtassemblage zonder de kegelvorm, zou een wiel om in een rechte weg neigen verder te gaan toe te schrijven aan de inertie van het spoorvoertuig, verminderingsdoos veroorzakend wheelset om naar het buitenspoor op de kromme op weg te zijn. De kegel verhoogt de efficiënte diameter van het wiel aangezien het naar het buitenspoor op weg is, en aangezien de wielen stijf op de as, de buiten de karreis van de wielenduw lichtjes verder worden opgezet, veroorzakend wheelsets om de kromme zonder verplaatsing efficiënter zijdelings te volgen. De abnormale slijtage bij de wiel-spoor interface wordt zo vermeden. Luid, zeer hoog doordringen, klikt gewoonlijk resultaten – vooral duidelijk op krommen in tunnels, posten en opgeheven spoor.

 

Pakket van Fabriek Aangepast Crane Rail Wheel Manufacturer met Gesmeed en Casted-Staal Wheelsets

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 2

 

De fabriek van China van de wielreeks paste de directe productie van Fabriek Crane Rail Wheel Manufacturer met Gesmeed en Casted-Staal Wheelsets aan:
1. Vrachtwagens
2. Passagierswagens
3. Locomotieven
4. Trams
5. Diesel-elektrische Treinen
6. Smalle maattreinen
7. Speciale voertuigen voor spooronderhoud.

 

 

De toepassing van Fabriek paste Crane Rail Wheel Manufacturer met Gesmeed en Casted-Staal Wheelsets aan:
1. Het wielreeks van de vrachtwagen
2. Passagiersbus Wheel Set
3. Voortbewegingswielreeks
4. Alle wielreeksen zouden met het dragen en asbus of zonder het dragen kunnen worden geleverd.

 

Ongeveer is aangepast gesmeed wheelsets voor allerlei gebruik, onze bedrijfkoning Rail de professionele fabrikant van het kraanwiel, gesmeed wiel, gietijzerwiel, polyurethaanwiel, treinwiel, het wielreeks van de staalkraan die met meer dan 15 jaar die en ervaring ontwerpen veroorzaken. Met onze eigen smeedstukworkshop, die workshop, thermische behandelingsworkshop machinaal bewerken, kunnen wij al soort wielen met verschillende materialen, zoals ZG430640 uit gegoten staal, 60#, 65 #, 65Mn, 42CrMoA of volgens uw eisen verstrekken.

 

Ons Materiaal van de reeks van het spoorwegwiel:

Het totale productiegebied van Kingrail-Delen is 55, 000 vierkante meters, met inbegrip van 40, 000 vierkante meterfabriek en 10, 000 vierkante meterpakhuis. De dekking van de productiemolen meer dan 100, 000 vierkante die meters met staal het rollen worden uitgerust en gietende lijnen, lijnen van de spoor de elastische klem, de lijnen van de vissenplaat, aar & Boutlijnen, het verwarmen behandelingslijn en oppervlakteanticorrosion behandelingslijn evenals het elektro galvaniseren, het hete galvaniseren en Dacromet-verwerkingslijnen, de hydraulische machine van de wielpers aan hydraulische wielpers, de machine van de wielpers, het opzetten persmachine. Onze technische kracht is sterk, is de inspectiemethode volledig, kunnen wij de nationale spoorwegnormen voor productie strikt uitvoeren.

 

De diensten kunnen wij verstrekken:

1. Onze spoorwegproducten voldoen aan AREMA, DIN, BS, UIC, GOST, N-F, JIS, GB en andere normen.

2. Wij kunnen de producten van spoorwegbevestigingsmiddelen volgens uw steekproeven of tekeningen aanpassen.

 

3. Snel, Convinient-de Diensten met Hoogte - kwaliteitsproducten maar concurrerende prijs.

 

4. Volledige kwaliteitscontroleprocedure aan elke partij van verzending vóór levering.

 

5. De na-dienst kan garantie zijn het laatst aan 3 jaar om het even welke vragen van onze klanten.

 

Ons doel is klanten te dienen door de meest geoptimaliseerde oplossing volgens de behoeften van productie te verstrekken en de tevredenheid te ontmoeten.

 

 

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 3

 

Kwaliteitscontroleprocédés voor wielreeksen:
1. Dynamische in evenwicht brengende Automatische Tribune
2. Elektrische weerstand het testen
3. Ultrasone test van het drukken
de controle-nieuwe, unieke ondergrondse, volautomatische tribune van 4.Geometrical met 4D-het hoofd van de lasermeting dat volume gedetailleerde meting van de wielreeksen geeft
5. Diktecontrole van het schilderen.

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 4

 

De producten van spoorwegdelen kunnen wij verstrekken:

1, Spoor Spike Series: De Aar van de spoorschroef, de Aar van de spoorhond, spoor Elastische Aar enz.

2, de reeks van de Spoorbout: Spoorbout, Segmentbout, Metro Bout, Tunnelbout, Hexuitdraaibout, Vierkante Bout, Opkomstbout, Fishtail Bout, T-bout enz.

3, de reeks van de Spoorklem: De Klem van het Nablaspoor, Elastische spoorklem, SKL-de Klem van de spoorspanning, o-spoorklem, de Klem enz. van het Maatslot

4, de reeks van Staalsporen: Spoorwegsporen, Crane Rails, Mijnsporen, over de hoofdsporen, enz.

5, Staalspoor rijden reeks: De treinwielen, Crane Wheels, hallo-Spoorvoertuig rijdt, enz.

6, Andere materialen en toebehoren: De Isolatie van de spoormaat, spoor rubberstootkussen, de plaat van spoorvissen, Noot, spoor Plastic Pen, de plaat van de spoorband, de Lentewasmachine, Vlakke Wasmachine, Gietijzertussenvoegsel, Antiklimplant, de Staaf enz. van de spoormaat.

OEM Wielen van de Spoorwegtrein, 450mm Gesmeed Staalwiel ISO9001 2008 5
Waarom ons kies:

1. Het bedrijf verkeert in een belangrijke positie in de industrie en sgs-ISO9001 verkregen: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008 en CRCC-certificatie. De kwaliteit is gewaarborgd.

2. Wij hebben 8 verkoopdeskundigen en meer dan 60 professionele ingenieurs. Kan professionele en snelle suggesties en citaten voor uw spoorweg aangepaste producten verstrekken

3. Anshan Ma ′ is een havenstad. Wij kunnen u van snellere lijndiensten voorzien

4. 20 jaar van productie en verkoopervaring. Behandel allerlei op tijd naverkoopproblemen voor u.

 

Contactgegevens
Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. kelly Wang

Tel.: 008615215554137

Fax: 86-555-2842689

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten