Bericht versturen
Thuis ProductenDe Reeks van het spoorwegwiel

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen

Certificaat
CHINA Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen
Casting Rail Wheel Set , Steel Train Wheels 350mm For Locomotive Wagon
Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen

Grote Afbeelding :  Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: kingrail
Certificering: ISO
Modelnummer: 350mm
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard de uitvoerpakket, of vanaf klantenverzoek
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000 Stuk/stukken per jaar

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen

beschrijving
Toepasselijke Industrie:: MachinesReparatiewerkplaatsen, Energie & Mijnbouw Vervaardigingsmethode: Casting&Forging
Verwerking: Be*werken-ruwe materieel-smeedstuk-machinaal be*werken-Inspectie Spoor (mm):: 400 600 1450 1000
Grootte:: 350mm, 300mm, 450mm, 650mm vanaf specifieke klant Afmetingen (L x W x H) (mm):: Vanaf de tekening van de klant
Vervoerpakket: houten gevallen HS code: 8602900000
Hoog licht:

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel

,

350mm de Reeks van het Spoorwiel

,

De Treinwielen van het wagenstaal

350mm de Wielen van het Spoorwegstaal, de Reeksen van het Treinwiel, van het de Wagenwiel van Diverse Wheelsets het Voortbewegingswiel van het de Reeks/Trein Staal voor Verkoop

Wheelsets, evenals de geroepen wielparen zijn zeer belangrijke veiligheid-relevante componenten van de boemannen van het spoorvoertuig. Hun eigenschappen hebben zo een invloed op dergelijke belangrijke aspecten zoals de kosten van de het levenscyclus en correcte emissies. Een wheelset is de wiel-as assemblage van een spoorwegauto. De kaderassemblage onder elk eind van een auto, railcar of een locomotief die wheelsets houden wordt genoemd de lorrie.

 

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen 0

 

 

De Inleiding van treinwheelset

350mm de Wielen van het Spoorwegstaal, de Reeksen van het Treinwiel, van het de Wagenwiel van Diverse Wheelsets het Voortbewegingswiel van het de Reeks/Trein Staal voor Verkoop


1. materiaal: uit gegoten staal of gietijzer
2. vorm: twee wielen, één as, vier lagers, en andere delen
3. ladingscapaciteit: 1-25tons, is elk één o.k. zmwm02
4. de wielreeksen meten: 600mm, 762mm, 900mm, en enz.
5. type van de wielen: holle wielreeksen en stevige wielreeksen
6. diameter van de wielen: 300mm, 350mm, 400mm, 450mm
7. materiaal van de as: 45# staal, of Q235
8. hoeveelheid het lager van elk wiel: twee
9. materiaal van het lager: LYC32212, kegelrollager, diep groefkogellager
10. gewicht: 70kg

De namen van de delen van het wiel.
①Loopvlakoppervlakte: de buiten perifere oppervlakte van het wiel in contact met de spooroppervlakte. De loopvlakoppervlakte en de spooroppervlakte voltooien de het rollen verrichting onder een bepaalde wrijvingskracht.
②Wielrand: Het radiaal perifere opgeheven deel van de binnenkant van het wiel, om het wiel te houden lopend normaal op het spoor en te ontsporen niet.
③Rand: Het wiel heeft het radiale diktedeel van het volledige loopvlak om ervoor te zorgen dat het loopvlak voldoende sterkte heeft en gemakkelijk is om het loopvlak te herstellen.
④Sprak: Het deel die de rand en de hub verbinden, die een bijrol speelt.
⑤Wielhub: Het deel waar het wiel en de schacht met elkaar samenwerken, vast op de wielzetel van de as, en de backbone en de steun van de volledige structuur van het wiel zijn.
⑥Hubgat: het gat voor het installeren van de as, en de interferentiepasvorm met de wielzetel.

 

Één van de belangrijkste componenten in het lopende deel van een wheelsetrollend materieel. Bestaat uit assen en wielen. De gehele massa van het rollende materieel wordt gesteund op het spoor door wheelset, en de tractiekracht of het remmen de kracht worden geproduceerd door de adhesie van wheelset en het spoor, en het rollen van wheelset maakt het rollende materieel zich vooruit bewegen. Er zijn twee types van wielen: integraal en randwielen. Momenteel, zijn de meeste Chinese de randwielen van het locomotievengebruik, en integrale wielen gebruikt, en de voertuigwielen zijn integraal allen. De wielen van buitenlandse spoorweglocomotieven zijn ook integraal om de unsprungmassa te verminderen en onderhoudskosten te besparen. De integrale wielen zijn beschikbaar en uit gegoten staal in gerold staal, met Amtrak gebruikend de laatstgenoemden. om de unsprungmassa op hoge snelheidslocomotieven te verminderen kunnen de holle assen worden gebruikt.

350mm de Wielen van het Spoorwegstaal, de Reeksen van het Treinwiel, van het de Wagenwiel van Diverse Wheelsets het Voortbewegingswiel van het de Reeks/Trein Staal voor Verkoop.

 

Technische kenmerken:
De diameters van het wielprofiel (mm) 500-1.350
Aslengte (mm) 1.250-2.500
Snelheidswaaier (r.p.m) 1,5-300
Hoofdmotormacht (kW) 55
Hoofdasvoer (mm/min) 7.5

 

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen 1

Eigenschappen van 350mm de Wielen van het Spoorwegstaal, de Reeksen van het Treinwiel, van het de Wagenwiel van Diverse Wheelsets het Voortbewegingswiel van het de Reeks/Trein Staal voor Verkoop:

 

De meeste treinwielen hebben een kegelversmalling van ongeveer 1 in 20 om wheelset toe te laten om krommen met minder kans van de wielflenzen te volgen die in contact met de spoorkanten komen, en krommeweerstand te verminderen. Navenant, hellen de sporen over het algemeen binnenwaarts bij dezelfde hoek zoals de wielkegel. De schachtassemblage zonder de kegelvorm, zou een wiel om in een rechte weg neigen verder te gaan toe te schrijven aan de inertie van het spoorvoertuig, verminderingsdoos veroorzakend wheelset om naar het buitenspoor op de kromme op weg te zijn. De kegel verhoogt de efficiënte diameter van het wiel aangezien het naar het buitenspoor op weg is, en aangezien de wielen stijf op de as, de buiten de karreis van de wielenduw lichtjes verder worden opgezet, veroorzakend wheelsets om de kromme zonder verplaatsing efficiënter zijdelings te volgen. De abnormale slijtage bij de wiel-spoor interface wordt zo vermeden. Luid, zeer hoog doordringen, klikt gewoonlijk resultaten – vooral duidelijk op krommen in tunnels, posten en opgeheven spoor.

 

Tijdens verrichting, draagt het wiel heel wat druk en contact met het spoor, en zijn contactoppervlakte veroorzaakt elastische misvorming en grote contactspanning; tijdens verrichting, rollen de linker en juiste wielen onvermijdelijk op het spoor met verschillende diameters, resulterend in het glijden en het rijden. Slijtage; tijdens het remmen, wordt het wielloopvlak ook streng gedragen door de remschoen, resulterend in op hoge temperatuur. Elk van deze vereisen dat het materiaal van het wielloopvlak met hoge weerstand, hardheid en effecthardheid, evenals goede slijtageweerstand moet hebben. De hub op de as wordt pers-gepast draagt hoofdzakelijk elastische kracht, en spokes of spokes dragen slechts druk en buigende kracht, en deze delen vereisen hoge hardheid die. Het rand en wielcentrum van het bandwiel kan van verschillende materialen worden gemaakt, zodat kunnen zij aan de bovengenoemde vereisten beter voldoen. Het algemene wiel is niet zo goed zoals het bandwiel in termen van de weerstand van de loopvlakslijtage, maar het is lichter in minder duur gewicht, en wat nog belangrijker is, zal de band niet losmaken en zal barsten. De Spoorweg van China gebruikt nog bandwielen op locomotieven, en integrale staalwielen op passagier en vrachtvoertuigen gebruikt.

 

 

Pakket van 350mm de Wielen van het Spoorwegstaal, de Reeksen van het Treinwiel, van het de Wagenwiel van Diverse Wheelsets het Voortbewegingswiel van het de Reeks/Trein Staal voor Verkoop:

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen 2

 

De fabriek van China van de wielreeks directe productie van 350mm de Wielen van het Spoorwegstaal, de Reeksen van het Treinwiel, van het de Wagenwiel van Diverse Wheelsets het Voortbewegingswiel van het de Reeks/Trein Staal voor Verkoop:
1. Vrachtwagens
2. Passagierswagens
3. Locomotieven
4. Trams
5. Diesel-elektrische Treinen
6. Smalle maattreinen
7. Speciale voertuigen voor spooronderhoud.

 

 

Toepassing van 350mm de Wielen van het Spoorwegstaal, de Reeksen van het Treinwiel, van het de Wagenwiel van Diverse Wheelsets het Voortbewegingswiel van het de Reeks/Trein Staal voor Verkoop:
1. Het wielreeks van de vrachtwagen
2. Passagiersbus Wheel Set
3. Voortbewegingswielreeks
4. Alle wielreeksen zouden met het dragen en asbus of zonder het dragen kunnen worden geleverd.

 

Ongeveer is aangepast gesmeed wheelsets voor allerlei gebruik, onze bedrijfkoning Rail de professionele fabrikant van het kraanwiel, gesmeed wiel, gietijzerwiel, polyurethaanwiel, treinwiel, het wielreeks van de staalkraan die met meer dan 15 jaar die en ervaring ontwerpen veroorzaken. Met onze eigen smeedstukworkshop, die workshop, thermische behandelingsworkshop machinaal bewerken, kunnen wij al soort wielen met verschillende materialen, zoals ZG430640 uit gegoten staal, 60#, 65 #, 65Mn, 42CrMoA of volgens uw eisen verstrekken.

 

Ons Materiaal van de reeks van het spoorwegwiel:

Het totale productiegebied van Kingrail-Delen is 55, 000 vierkante meters, met inbegrip van 40, 000 vierkante meterfabriek en 10, 000 vierkante meterpakhuis. De dekking van de productiemolen meer dan 100, 000 vierkante die meters met staal het rollen worden uitgerust en gietende lijnen, lijnen van de spoor de elastische klem, de lijnen van de vissenplaat, aar & Boutlijnen, het verwarmen behandelingslijn en oppervlakteanticorrosion behandelingslijn evenals het elektro galvaniseren, het hete galvaniseren en Dacromet-verwerkingslijnen, de hydraulische machine van de wielpers aan hydraulische wielpers, de machine van de wielpers, het opzetten persmachine. Onze technische kracht is sterk, is de inspectiemethode volledig, kunnen wij de nationale spoorwegnormen voor productie strikt uitvoeren.

 

De diensten kunnen wij verstrekken:

1. Onze spoorwegproducten voldoen aan AREMA, DIN, BS, UIC, GOST, N-F, JIS, GB en andere normen.

2. Wij kunnen de producten van spoorwegbevestigingsmiddelen volgens uw steekproeven of tekeningen aanpassen.

 

3. Snel, Convinient-de Diensten met Hoogte - kwaliteitsproducten maar concurrerende prijs.

 

4. Volledige kwaliteitscontroleprocedure aan elke partij van verzending vóór levering.

 

5. De na-dienst kan garantie zijn het laatst aan 3 jaar om het even welke vragen van onze klanten.

 

Ons doel is klanten te dienen door de meest geoptimaliseerde oplossing volgens de behoeften van productie te verstrekken en de tevredenheid te ontmoeten.

 

 

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen 3

 

Kwaliteitscontroleprocédés voor wielreeksen:
1. Dynamische in evenwicht brengende Automatische Tribune
2. Elektrische weerstand het testen
3. Ultrasone test van het drukken
4. Geometrische controle-nieuwe, unieke ondergrondse, volautomatische tribune met 4D-het hoofd van de lasermeting dat volume gedetailleerde meting van de wielreeksen geeft
5. Diktecontrole van het schilderen.

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen 4

De rol van wheelset:

1. De rol van de as; de as draagt hoofdzakelijk de verticale ernst van de locomotief en het voertuig. Over het algemeen, wordt het gewicht van de massa van de locomotief op de as genoemd de aslading. met formule;

Aslading = voortbewegingstonnage/aantal assen. De aslading is niet het gewicht van een as maar een variabele, die een hoeveelheid is die volgens verschillende voertuigvoorwaarden en voorwaarden verandert.

2. De rol van de rand: De rand speelt hoofdzakelijk twee rollen. Men is het eindeeffect. Wanneer de locomotief zich in een rechte lijn beweegt, naast de kracht in dezelfde richting zoals de beweging, het ook aan askracht om diverse redenen zal onderworpen worden. Wanneer de askracht naar de linkerzijde gaat, zal de locomotief naar de linkerzijde verschuiven, en de rand van het linkerwiel zal het linkerspoor contacteren om het spoor een leftwardkracht te geven. Aangezien het spoor onbeweeglijk is, zal het spoor het wiel een rightward kracht geven. Op deze wijze, zal de locomotief aan het recht zich opnieuw bewegen, en de juiste rand is in contact met het juiste spoor, en dezelfde situatie komt voor als linkerkant. Op deze wijze, wanneer een askracht voorkomt, zullen de locomotief en het voertuig niet van de weg toe te schrijven aan de eindeactie van de rand. vallen. Ook, wordt een kronkelige motie van het rollende materieel veroorzaakt daardoor. Andere is de leidende rol. Wij allen weten dat wanneer om het even welk voorwerp roteert, er een kracht zal zijn die van het centrum van de cirkel afwijkt, die middelpuntvliedende kracht wordt genoemd. Wanneer de locomotief door de kromme overgaat, doet het eigenlijk een roterende motie. Onder de actie van middelpuntvliedende kracht, is de buitenwielrand dicht aan het buitenspoor. Omdat de middelpuntvliedende kracht altijd bestaat wanneer de locomotief door de kromme overgaat, plakt de buitenwielrand altijd aan het buitenspoor langs de kromme. Beweging, zodat het rollende materieel regelmatig door de kromme.

3. De rol van het wiel betreedt helling: Er zijn minstens drie betreden oppervlakten in termen van hun functies. (1) wanneer de voortbewegingslooppas op een rechte lijn, wegens de helling van het loopvlak, het wiel betreedt en de spooroppervlakte automatisch zal samenkomen wanneer zij in contact zijn, daardoor verminderend ongelijke wrijving van het loopvlak, de verticale slijtage van de wielflens, en verminderend het schudden en de trilling van de locomotief. (2) wegens de neiging van het wielloopvlak, is het in contact met de spooroppervlakte op een punt. Wanneer de locomotief loopt, wordt de wrijving tussen de loopvlakoppervlakte en de spooroppervlakte verminderd, en de lopende weerstand van de locomotief wordt verminderd. (3) wanneer het overgaan door de kromming, varieert de daadwerkelijke lengte van het spoor, en de buitenafstandsverhogingen. wegens de middelpuntvliedende kracht van de locomotief, beweegt het autolichaam zich aan buiten de kromme, zodat het hoge deel van het buitenwielloopvlak in contact met de buitenspooroppervlakte is, en het lagere deel van het binnenwiel is in contact met de binnenspooroppervlakte, zodat de daadwerkelijke lengte van de twee sporen hetzelfde als de het rollen afstand van de wielen is. De afstand is evenwichtig om de wielen te verhinderen te glijden.

Bovendien wanneer het rollende materieel door de kromme overgaat, niet alleen is de afstand ongelijk, maar die de snelheid van de linker en juiste wielen is ook ongelijk, omdat de snelheid aan de afstand per eenheidstijd gelijk is wordt gereist, en de snelheid is niet gelijk omdat de afstand niet gelijk is. Dit verschil in snelheid moet wheelset worden overdacht. Sneller is de snelheid in de voorzijde, en langzamer de snelheid is in de rug, die de as om veroorzaakt over te hellen, zodat het contact tussen wheelset en de spooroppervlakte wordt verwijd, die de reden voor het verwijden van de maat op de kromme is.

Er is een ander probleem dat moet worden benadrukt: om het even welk voorwerp heeft een zwaartepunt, en het zwaartepunt is verticaal aan het centrum van de aarde. Wanneer de rollend materieelpassen door de kromme, wegens de middelpuntvliedende kracht, het zwaartepunt naar buiten wordt verplaatst, en het autolichaam een sterke zijdruk op het buitenspoor uitoefent, en het einde van de wielrand verre van genoeg is. Daarom wordt de hoogte van het buitenspoor geschikt verhoogd op de kromme (de spoorwegtermijn is super hoogte), die het rollende materieel veroorzaakt om binnenste te neigen wanneer het overgaan door de kromme, zodat het zwaartepunt en de middelpuntvliedende kracht van het rollende materieel kunnen worden in evenwicht gebracht, en het rollende materieel kan de kromme regelmatig overgaan.

Vat de belangrijkste functies van voortbewegings samen wheelset: 1. Wheelset draagt de verticale benedenwaartse ernst van de locomotief en het voertuig; 2. Het contact tussen voortbewegings wheelset en de spooroppervlakte veroorzaakt longitudinale zelfklevende tractie; 3. Wheelset en de spooroppervlakte tijdens het remmen produceren longitudinale het remmen kracht; 4. De wielreeks brengt automatisch een deel van de askracht in evenwicht; 5. De wielreeks zorgt ervoor dat het rollende materieel langs het spoor loopt.

 

De producten van spoorwegdelen kunnen wij verstrekken:

1, Spoor Spike Series: De Aar van de spoorschroef, de Aar van de spoorhond, spoor Elastische Aar enz.

2, de reeks van de Spoorbout: Spoorbout, Segmentbout, Metro Bout, Tunnelbout, Hexuitdraaibout, Vierkante Bout, Opkomstbout, Fishtail Bout, T-bout enz.

3, de reeks van de Spoorklem: De Klem van het Nablaspoor, Elastische spoorklem, SKL-de Klem van de spoorspanning, o-spoorklem, de Klem enz. van het Maatslot

4, de reeks van Staalsporen: Spoorwegsporen, Crane Rails, Mijnsporen, over de hoofdsporen, enz.

5, Staalspoor rijden reeks: De treinwielen, Crane Wheels, hallo-Spoorvoertuig rijdt, enz.

6, Andere materialen en toebehoren: De Isolatie van de spoormaat, spoor rubberstootkussen, de plaat van spoorvissen, Noot, spoor Plastic Pen, de plaat van de spoorband, de Lentewasmachine, Vlakke Wasmachine, Gietijzertussenvoegsel, Antiklimplant, de Staaf enz. van de spoormaat.

Het gieten de Reeks van het Spoorwiel, Wielen 350mm van de Staaltrein voor Voortbewegingswagen 5
Waarom ons kies:

1. Het bedrijf verkeert in een belangrijke positie in de industrie en sgs-ISO9001 verkregen: de certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2008 en CRCC-certificatie. De kwaliteit is gewaarborgd.

2. Wij hebben 8 verkoopdeskundigen en meer dan 60 professionele ingenieurs. Kan professionele en snelle suggesties en citaten voor uw spoorweg aangepaste producten verstrekken

3. Anshan Ma ′ is een havenstad. Wij kunnen u van snellere lijndiensten voorzien

4. 20 jaar van productie en verkoopervaring. Behandel allerlei op tijd naverkoopproblemen voor u.

 

Contactgegevens
Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Ms. kelly Wang

Tel.: 008615215554137

Fax: 86-555-2842689

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten