Thuis ProductenSpoormeetapparatuur

Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur

Certificaat
China Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur

Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur
Accuracy 0.5mm Rail Track Measuring Equipment Gauge ISO Certificate ODM
Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur

Grote Afbeelding :  Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Kingrail
Certificering: ISO
Modelnummer: Lj-jcg-I
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 PC
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: standaard de uitvoerpakket, of vanaf klantenverzoek
Levertijd: 1-30 werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 1000000ton

Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur

beschrijving
Horizontale maatregelenwaaier: 1418±25mm Verticale maatregelenwaaier: 100±10 mm
Nauwkeurigheid: ±0.5 mm
Hoog licht:

0.5mm Spoormeetapparatuur

,

ODM Spoormeetapparatuur

Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur

De maat van het contactspoor, ook genoemd derde spoormaat, is een speciaal meetinstrument voor het meten van de gidshoogte van contactspoor (de verticale afstand tussen de horizontale oppervlakte van het spoor van de contactmaat) en trek waarde (de horizontale afstand tussen de binnenoppervlakte van het spoor van de contactmaat) in spoordoorgang terug.

Hulp meetinstrument voor digitale vertoningsmaat, met inbegrip van rollende die metingsstructuur op zowel einden van de bodem van het belangrijkste die detachably lichaam van de maat als een duwmechanisme wordt geïnstalleerd op de middenkant van de digitale maat voor het duwen van de maat wordt geïnstalleerd om te rollen. , omvat de rollende metingsstructuur een installatielichaam, wordt het installatielichaam voorzien van een installatiegroef voor het bevestigen met het vaste eind of het metende eind van het lichaam van de maatheerser, en de voorzijde en de uiteinden van het installatielichaam zijn respectievelijk plaatsen aan één kant van de installatiegroef. Er is een metend wiel, wordt het middendeel van de kant van het installatielichaam vanaf de installatiegroef voorzien van een ondersteunend wiel voor het steunen van het belangrijkste lichaam van de maatheerser, en de voorzijde en de uiteinden worden voorzien van rollende wielen voor het lopen op de spooroppervlakte. De structuur is eenvoudig en het ontwerp is redelijk, zodat de maatmaat op het spoor kan worden uitgevoerd, en het kan aan de vereisten van maatmeting zonder herhaalde aanpassing voldoen, zodat de lijninspectie van puntmeting aan lijnmeting wordt veranderd, en de volledige dekking van lijninspectie wordt gerealiseerd.

VOORDELEN van Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur

Van het contactspoor (Derde Spoor) de Maat heeft de voordelen van klantgericht, vouwbaar en gemakkelijk te dragen, isolatie.

Een maatmaat wordt gebruikt om de minimumafstand tussen de bovenkanten van de twee binnenremsporen, met inbegrip van een lichaam van de maatmaat, een glijdend maatblok, een vast maatblok, een maat en een handvat te meten dat. Het handvat is geïnstalleerd in het midden van het lichaam van de maatmaat. De bodem van het belangrijkste lichaam wordt voorzien van een helling, en er zijn trekkrachtstaven, schuiven en de lentemechanismen in de helling. De trekkrachtstaven zijn geïnstalleerd in de groef van het belangrijkste lichaam van de maatmaat. Het maatblok klemt het remspoor door de de lentespanning in vast de helling, wordt het vaste metende blok gevestigd aan één kant van de bodem van het belangrijkste lichaam van de maatheerser, en het belangrijkste lichaam van de maatmaat wordt ook voorzien van een heerser. Vergeleken met de bestaande metende hulpmiddelen, heeft het gebruiksmodel de kenmerken van eenvoudige meting, hoge metingsnauwkeurigheid, geen menselijke factoren, en het geschikte dragen.

TECHNISCHE GEGEVENS van Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur

eenheid (mm)

Model Horizontale maatregelenwaaier Verticale maatregelenwaaier Nauwkeurigheid
Lj-jcg-I Pas aan Pas aan ±0.5 mm

TOEPASSING van Nauwkeurigheid 0.5mm de Maatiso Certificaat ODM van de Spoormeetapparatuur

接触轨检测尺 .PNG

Contactgegevens
Maanshan Kingrail Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: kelly Wang

Tel.: 008615215554137

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)